Galatasaray, Braga og Young Boys går videre til gruppespillet i UEFA Champions League

Det første målet ble scoret i kampens sjuende minutt, da Mauro Icardi scoret straffe fra 11 meter for hjemmelaget, men i det 66. minutt sørget Eirik Hestad for 1:1. Åtte minutter før slutt i ordinær tid, etter Veton Berishas skudd, gikk ballen i Galatasarays mål, men gjestene utlignet ikke resultatet, da målet ikke ble regnet på grunn av situasjonen i forsvaret.

Istanbul-laget la et poeng til seieren i det tredje minuttet av tilleggstid, da Angelino sørget for 2-1.

«Braga» beseiret Athen «Panathinaikos» 1:0 (0:0) og vant 3:1 i summen av to kamper. Bruma scoret for Portugal sju minutter før slutt på ordinær tid.

Bern-fotballspillere slo Maccabi Haifa hjemme med 3:0 (2:0) og vant med samme samlede poengsum.

I det 23. minutt, etter en pasning fra Meshak Eliya, scoret Cedric Iten en presis heading. Fem minutter senere, etter nok en pasning fra Elija, satte Abdulajs Sek ballen i eget mål, og i det 46. minutt slo Filip Ugrinich et presist skudd fra kanten av sekstenmeteren – 3:0.

Vinnerne av «Play-off»-runden går videre til gruppespillet i UEFA Champions League, mens taperne fortsetter til europacupen i gruppespillet i UEFA Europa League.