De norske og sveitsiske fotballspillerne går videre til 16-delsfinalen i verdenscupen

Tre minutter ut i andre omgang scoret nordmennene etter at ballen traff en filippinsk spiller. I det 53. minutt gjennomførte Guro Reiten en straffe fra 11 meter med presisjon, mens Heuga scoret sitt tredje mål i kampen under kompensasjonen.

I en annen gruppe A-kamp klarte ikke vertene New Zealand og Sveits å score da kampen endte uavgjort 0-0 (0-0).

Sveits hadde allerede nesten sikret seg en plass i åttendedelsfinalen før siste kamprunde, men newzealanderne, gitt Norges overbevisende seier mot Filippinene, trengte å slå Sveits for å komme inn i sluttspillet.

I undergruppe A ble førsteplassen tatt av Sveits med fem poeng, andreplasserte Norge med fire poeng. New Zealand og Filippinene ble henholdsvis tredje og fjerde med fire og tre poeng.

I 16-delsfinalen møter de norske kvinnene vinnerne av gruppe C, som blir Japan eller Spania, mens de sveitsiske kvinnene møter på andreplass.

Innholdet fortsetter etter reklame

På den annen side, i dagens første kamp, ​​der lagene fra gruppe H møttes, vant Marokko 1:0 (1:0) mot Sør-Korea.

Kampens eneste mål ble scoret allerede i det sjette minuttet, da Ibtisama Djraidi sendte ballen inn i Sør-Korea-målet.

I undergruppe H har Tyskland og Colombia, som har spilt én kamp hver, tre poeng, Marokko har det samme på to kamper, men Sør-Korea har ingen poeng.