De latviske volleyballspillerne slo også det norske landslaget i den andre prøvekampen

I første sett, etter Schvans angrep, hadde hjemmelaget scoret fire poeng på rad – 4:1, men gjestene scoret umiddelbart 4:4 og kampen fortsatte punkt for poeng. Ramanis blokkerte på egenhånd motstanderen Jonas Kvalens angrepsleder, og nådde 20:17, mens Schvans avsluttet settet i angrep – 25:23.

I starten av det andre settet hadde vertene et lite overtak, med Egleskalns som scoret de tre første poengene for dem. Midt i settet fikk imidlertid nordmennene en 12:9-ledelse. Umiddelbart scoret hjemmelaget fem poeng på rad, økte ledelsen til slutten av settet og vant etter Ozoliņšs angrep med 25:21.

I det tredje settet sendte den latviske landslagssjefen Michals Gogols Šmita for å erstatte Ramanis, og en lignende kamp gikk først på 6:6, da nordmennene begynte å endre seg. Petrovs nådde 11:6 med en serve, og på slutten av settet økte latvierne poengforskjellen, og vant med 25:16. Ozoliņš scoret det siste poenget med en service.

Denis Petrov og Bjarne Huss ble anerkjent som kampens beste spillere.

Etter det ble nok et sett spilt og Latvia vant også det med 25:21.

Egleskalns scoret 13 poeng for hjemmelaget, Švans, som angrep med 73 % effektivitet, og Ozoliņš scoret 11 poeng hver, mens Šmits scoret ti poeng i to sett med 69 % angrepseffektivitet.

Bjarne Huss scoret 12 poeng og var den eneste som slo de ti poengene til gjestene.

Det latviske landslaget gjorde også flere serveringsfeil i denne kampen (18:13) og scoret dobbelt så mange poeng med serve (6:3), de var litt bedre i angrep og blokkering, men antall feil var likt for begge lag .

Innholdet fortsetter etter annonsen

Tirsdag vant det latviske landslaget ledet av den polske treneren Michal Gogol 3-1.