Bendikas 31. plass i IBU Cup sprintkonkurranse

Raskest var Norges Juni Arnekleiva, som gjorde feil på begge skuddene og tilbakela distansen på totalt 20 minutter og 52,2 sekunder. Hun ble fulgt av den japanske skiskytteren Fujuko Tachizaki på andreplass, 5,9 sekunder bak vinneren, mens Tysklands Selina Grothian ble nummer tre, 10,1 sekunder bak Norges representant.

Bendika traff alle målene i den første skuddlinjen, men gjorde tre feil på andrelinjen og endte ett minutt 40,7 sekunder bak vinneren. Han oppnådde det 23. raskeste tempoet på banen.

Den norske friidrettsutøveren Vebjørns Særum vant menns ti kilometer sprint, men gjorde kun én feil på sin første bane og kom i mål på 22 minutter og 16,1 sekunder.

Andreplassen ble tatt av hans landsmann Endre Stremsheim, som skjøt feilfritt, men var 9,6 sekunder bak vinneren, mens topp tre ble fullført av den svenske skiskytteren Anton Ivashon, som tapte 23 sekunder.

Den latviske skiskytteren Gints Lūsis var feilfri på den første banen, men gjorde to feil på den andre skuddlinjen og tapte tre minutter og 26,8 sekunder til vinneren på målstreken, og avsluttet konkurransen på en 74. plass. Han oppnådde det 76. raskeste tempoet på banen.