Basketballspillerne «VEF Riga» taper mot ukrainske «Prometey» i LIBL-kampen

«VEF Rīga» tok ledelsen for første gang etter et åtte poengs gjennombrudd ved pause, da Jamar Abrams hadde et langskudd i det 23. minutt til 42:40.

Etter 42:40 i favør av vertene, svarte imidlertid den ukrainske klubben med åtte poeng på rad, og nådde en ledelse på 18 poeng på slutten av kvartalet.

Kristers Zorik scoret 15 poeng for Riga, som bare gjorde seks av 19 skudd i kampen. Artis Ate hadde 14 poeng og åtte returer, mens Abrams avsluttet kampen med ti poeng.

Delenta Stevens skilte seg ut for det ukrainske laget med 28 poeng og seks returer, Ondrej Balvin hadde 15 poeng og Sidorov hadde 12.

«Ogre» tapte 71:85 mot «Parna Sadam», hvis lag spilles av den latviske basketballspilleren Dāvis Geks.

I en annen kamp tapte «Kalev»/»Cramo» fra Tallinn representert av Mārtiņš Meier og Zigmāras Raimo for «Viimsi» fra Hābnēme – 70:73.

Innholdet fortsetter etter reklame

Meier scoret ti poeng på litt over 20 minutter på banen, og slo tre av fem dobler, samt slo alle fire straffekastene, samtidig som han tok ni returer. Raimo scoret to poeng på drøyt 13 minutter.