Albania slår Tsjekkia i EM-kvalifiseringen, Spania, Norge og Polen feirer også seirene sine

Da var stillingen 1-0 i hjemmelagets favør, og Yasir Asani scoret i det niende minuttet.

Taulant Seferi scoret mål i det 51. og 73. minutt, men nok et mål i det 82. minutt ble ikke regnet på grunn av forsvarets plassering.

Polen slo Færøyene 2-0 (1-0) i Tourshavn.

Også i denne kampen avsluttet taperne kampen med ti mann, Herdur Asham ble utvist i det 49. minutt.

Sebastjan Szymanskis og Adam Buksa scoret mål for det polske landslaget.

Albania leder gruppe E med 13 poeng på seks kamper, Polen har ni poeng, Tsjekkia og Moldova åtte poeng på fem kamper og Færøyene ett poeng på seks kamper.

De spanske spillerne beseiret de skotske ligalederne med 2:0 (1:0).

I det 60. minutt viste videoreprise at målet Scott McTominay ikke burde vært regnet på grunn av forsvarets plassering, men da ble det scoret to mål av hjemmelaget. I det 74. minutt scoret Alvaro Morata og 12 minutter senere Oihan Sunset.

I den andre kampen i Larnaca beseiret Norge kypriotene 4:0 (1:0).

Erling Holland scoret to mål for nordmennene, Alexander Serlot og Fredrik Aursnes scoret ett hver.

Skottland er fortsatt på topp med 15 poeng på seks kamper, Spania har 12 poeng på fem kamper, Norge har ti poeng på seks kamper, Georgia har fire poeng på fem kamper og Kypros har ingen poeng på seks kamper.

Kosovo beseiret Andorra med 3:0 (1:0).

To mål ble scoret av Milots Rašica, ett av Altins Zekiri.

Kampen mellom Hviterussland og Romania endte uavgjort i Budapest.

I gruppe I leder Sveits med 14 poeng på seks kamper, Romania har fått 13 poeng på syv kamper, Israel ligger på tredjeplass med 11 poeng på seks kamper, Kosovo har sju poeng på syv kamper, Hviterussland har fem og Andorra har to.