Wirtualna Polska – Alt er viktig

Søndag ble håndball-VM 2021 avsluttet. De fenomenale og magiske norske kvinnene er tilbake på tronen, de olympiske mesterne må ta til takke med sølv og danskene har klatret til nederste trinn på pallen.

Danmark i kampen om bronse i verdensmesterskapet for håndballspillere 2021 viste sitt sportslige sinne og ødela arrangementet for vertene for verdensmesterskapet: de spanske spillerne. Husker at skandinavene også kunne spille om gull, men de «tapte en vunnet kamp» med Frankrike etter en fatal stopp i andre omgang.

Denne gangen var det ingen slike uhell, selv om ikke alt gikk på skinner. Las Guerraras startet kampen bedre, med en fordel på tre mål (4:7 på 13 «), men … etter 120 sekunder trakk vi uavgjort.

Effektivitet kombinert med fullt engasjement og besluttsomhet tillot Jesper Jensens menn å ta ledelsen og dermed kontrollere skjebnen til duellen. Louise Burgaard og Anne Mette Hansen hadde en flott kamp og Kristina Jorgensen ble også med på skytingen jevnlig. Sandra Toft gjorde også gode inngrep.

VM-gullrivaliseringen i 2021 har tatt en interessant kurs. De olympiske mesterne i første omgang ble dominert av sine rivaler, og etter nok et mål av Lucie Granier, gikk de til og med til +6 (14: 8 på 26 «), men etter sidebytte kollapset alt i rekkene til Tricolore . Norge gikk i femte gir og på bare tre minutter eliminerte de tapene, for så å ta et steg videre.