Tsjekkia tar tre poeng mot Norge og nærmer seg 1/4-finale – Hockey – Sportacentrs.com

• Den tsjekkiske landslagsspilleren hadde beseiret Latvia 5:1 i forrige kamp, ​​og scoret fem mål i den første perioden. Norge gikk ikke så overbevisende i dag, men tre poeng ble det også.

• Tsjekkia tok ledelsen i det sjuende minuttet da David Pastrņāk tok flertallet. Tsjekkia angrep mye mer, og la nordmennene kun gjøre tre skudd i den første perioden.

• I starten av andre periode vant Tsjekkia nok en gang flertallet, denne gangen ved Jakub Vrān, men i det første minuttet av tredje periode tok Pastrņāks et straffespark til 3:0.

• Norge klarte å vinne tilbake et mål med flertallet oppnådd. Ludwig Hof gjorde det, den viktigste underdogen i kampen mot Latvia, som i det øyeblikket fikk 29 minutters straffe.

• Norge vant deretter to påfølgende flertall på slutten av kampen, begge under ansvar av Michael Kempney, men de sjansene ble bommet, og tsjekkerne klarte til slutt å passere Norge inn i et tomt mål, og nådde en sluttscore på 4 : 1.

• Pastrņāks har scoret tre poeng (2 + 1) i dagens kamp og har allerede samlet fem poeng på to VM-kamper siden han kom til Finland.

• Tsjekkia har fortsatt kamper å spille mot det amerikanske og finske landslaget, mens Norge fortsatt må kjempe foran USA og Sverige. Tsjekkia har ennå ikke garantert plass i VM-kvartfinalen, akkurat som Norge ennå ikke har mistet alt håp om å gjøre det, men foreløpig er grensen mellom sluttspillet og Latvia på femteplass fem poeng.

Norge – Tsjekkia 1: 4 (0: 1, 0: 1, 1: 2)

Gates: 6:26 Pastraksha (Krejči, Červenka) (pluss) 0: 1, 22:21 Vrana (Chernohs, Kundrateks) (pluss) 0: 2, 40:48 Pastrn (sm) 0: 3, 44:27 Hoffs ( Treteness, Haag) (annet) 1: 3, 58:34 Cervenka (Pastrņāk, Krejči) (tv) 1: 4
Kull: 22:32
Straffeminutter: 12:10
Keepere: Arntzens – Vejmelka