Sulbakkens «Roma» første mål lar Kroļļs «Spezia» holde seg flytende – Fotball – Sportacentrs.com

Dagen i italiensk fotball begynte med borteseier til «Lecce» med 2:1 over Atalanta. Forrige sesongs italienske andredivisjonsvinner var allerede foran i det fjerde minuttet til den gambiske spissen Asai Sezai, men i andre omgang doblet Alexis Blain «Lecces» ledelse. slaget og de tre poengene gikk til Apulierne.

Fiorentina reddet et poeng i kampen mot Empoli med Artur Karbals scoring fem minutter fra slutten av ordinær tid, og kjempet dermed om uavgjort 1:1. Viola-laget er for øyeblikket seks poeng foran Raimonds Kroļļs «Spezia» i den italienske Serie A-tabellen, som fortsatt er over nedrykksstreken.

Etter 60 spilte minutter bestemte Ciro Immobile seg for å slutte å leke med skjebnen og scoret to mål mot Salernitana, og banet vei for Lazio til å vinne 2-0.

Norske Ła Sūlbakkens scoret sitt første mål for «Roma», som fikk sin betydelige debut for det norske landslaget i kampen mot Latvia. «Roma»-nykommeren utmerket seg i vinter med et presist skudd på slutten av første omgang, som ga klubben fra den italienske hovedstaden en 1-0-ledelse mot «Hellas Verona». Verona, i nedrykkssonen, klarte ikke å svare vellykket, og reduserte dermed ikke gapet i stillingen mot Krolìs «Spezia».

Italiensk Serie A, 23. dag

Spillet resultat Markører
Sassuolo-Napoli 0:2 (0:2) Kvarachelia 12′ Osimen 33′
Samp-Bologna 1:2 (0:1) Sabiri 68′ (11′) – Soriano 27′ Orzolini 90′
Monza-Milano 0:1 (0:1) Messias 31′
Inter-udinese 3:1 (1:1) Lukaku 20′ (11′) Mkhitaryan 73′ Martinez 89′ – Lovric 43′
Atalanta-Lecce 1:2 (0:1) Hejlund 87′ – Sezaj 4′ Blaen 74′
Fiorentina-Empoli 1:1 (0:1) Cabral 85′ – Cambiagi 29′
Salernitana-Lazio 0:2 (0:0) Bygg 60′; 69′
krydder – Juventus 0:2 (0:1) Ken 32′ Maria 66′
Roma-Hellas Verona 1:0 (1:0) Soulbakken 45′