Sprinter Alfreda vinner den første olympiske medaljen i historien til Saint Lucia med 100m gull / Artikkel

Alfreda satte nasjonal rekord med et resultat på 10,72 sekunder og vant også den første OL-medaljen for St. Lucia-laget.

Sølv gikk til favoritten Shakari Richardson fra USA, skuffet over starten. Hun tapte 15 hundredeler av et sekund til vinneren. Hennes landsmann Melissa Jefferson endte ytterligere fem hundredeler senere for å ta bronse.

100 meter sprint, kvinner, finale

Sluttfasen av 400 meter medleystafetten viste seg å være spesielt spennende, der Dutch Ball bare fikk stafettpinnen på fjerde plassering, men på målstreken klarte han å få laget sitt til å vinne gull med tiden tre minutter og 7,43 sekunder . Sølvet gikk til USA og bronsen til Storbritannia.

4×400 meter medley stafettfinale

Den amerikanske kulestøteren Ryan Crouser ble tre ganger olympisk mester, og la Paris-gullmedaljen til sine gullmedaljer i Tokyo og Rio de Janeiro med et resultat på 21,76 meter.

Lørdag, med 1500 meter, ble det lagt til poeng fra tikamp, ​​hvor utøvere samlet poeng i ulike friidrettsgrener i løpet av to dager. Den samlede vinneren var Ruts, som samlet 8796 poeng. Sølv gikk til Leo Neigebauer fra Tyskland med en score på 8748, mens Lyndon Victor fra Grenada var ytterligere 37 poeng lavere.

De olympiske leker i Paris avsluttes 11. august.