Slovakiske hockeyspillere slår Italia, tsjekkisk suksess reduserer Latvias sjanser for kvartfinale / Artikkel

I de første minuttene gikk kampen på samme måte, og Italia holdt følge med slovakene. Resultatet av kampen ble avslørt midt i første omgang, med slovakene i ledelsen.

Slovakene avslører resultatet

Etter å ha scoret et mål tok slovakene ledelsen og slovakene nådde 2-0 på slutten av den tredje.

Slovakene når 2:0

På slutten av andre periode hadde slovakene muligheten til å øke sin dominans, som imidlertid forble uutnyttet. Selv i begynnelsen av denne tredje klarte Italia å skape farlige øyeblikk, med slovakene som gradvis konsoliderte initiativet.

I begynnelsen av tredje periode vender det italienske laget tilbake til intriger, og holder underskuddet på et minimum.

Italia scorer

Det slovakiske laget tok snart igjen en tomålsledelse.

Slovakene når 3:1

I den siste tredjedelen av kampen spilte Italia aggressivt, med flere lag som vekslet skarphet og skapte rynker foran mål.

Seieren lar Slovakia beholde muligheten til å kjempe om kvartfinalen. Den avgjørende kampen blir trolig kampen mot Danmark, da begge lag for øyeblikket har ni poeng.

I parallellkampen beseiret Tsjekkia Norge 3:1, noe som gjorde det vanskelig for Latvia å gå inn i kvartfinalen.

Etter fem kamper ligger Latvia på femteplass i gruppe B med fem poeng, og fortsetter å håpe på å komme seg inn i kvartfinalen. For å komme inn blant de åtte beste trenger Latvia seire i begge de resterende kampene og suksess må oppnås i den ordinære sesongen. Det er også å håpe at Tsjekkia eller USA ikke scorer i de resterende kampene.

Søndag møter Latvia Storbritannia klokken 16.20, men vårt siste hockeylag spiller mot Sverige på tirsdag.