Sledeløperne som vant den olympiske bronsemedaljen i Beijing er tilbake i Latvia / dag

Teamet, som inkluderte Elīza Tīruma, Kristers Aparjods og Mārtiņš Bots / Roberts Plūme, ankom flyplassen «Rīga» fredag ​​klokken 17:40.

Så langt har vinnerne av den eneste latviske medaljen ved de olympiske leker i Beijing blitt møtt på flyplassen av Georges Tikmer, formann for den latviske olympiske komité, men fansen er invitert til å samles i den latviske fjernsynsbygningen i Zaķusala, hvorfra de er borte medaljevinnerne fra flyplassen.

Andre akeutøvere, som utforløperen Liene Bondare og shorttrackeren Reinis Bērziņš, kom fredag ​​tilbake til Latvia med medaljene.

Det er allerede rapportert at Bots / Plum i den individuelle konkurransen på Beijing Games tok 4. plass, Aparjod endte på 5. plass, og Tīruma tok 8. plass.

Latviske kjelkeløpere Andris Šics / Juris Šics deltok også i de olympiske leker i Beijing, og tok 5. plass, Kendija Aparjode på 11. plass og Elīna Ieva Vītola på 18. plass, mens Gints Bērziņš og Artūrs Dārznieks tok 8. plass for menn på 8. plass.

Bondare gjorde en feil i det andre slalåmrennet, og det er ikke ferdig.

Onsdag endte Reinis Bērziņš på femteplass i siste B i Beijing Olympic kortbane på 1500 meter, og tok 15. plass sammenlagt.