Skiskytterne Bay og Fion-Maye fortsetter å vinne olympiske medaljer i Beijing

Norges Johannes Tignei Bay vant gullmedaljen i 10 km skiskytingssprint ved OL i Beijing, etterfulgt av Frankrikes Canton Fyon-Maye, begge på tredjeplass i det fireårige vintersportsforumet.

Innholdet vil fortsette etter kunngjøringen

Johannes Tinyes Bay tilbakela distansen på 10 kilometer med en strafferunde og viste en tid på 24 minutter og 0,4 sekunder, som var det klart beste resultatet. I tidligere olympiske leker mislyktes han i sprinten, og ble igjen på 54. plass i Sotsji og 31. plass i Pyongyang.

Bay ble tre ganger olympisk mester. I Pyongyang triumferte han på den individuelle distansen, men i Beijing vant han mixstafetten med Norge. I disse kampene klarte han også å vinne bronse på individuell distanse.

Fyon-Mayier endte på andreplass, og tapte 25,5 sekunder med en skuddfeil. Han har også en tredje medalje i Beijing, franskmannen vant den individuelle 15 km og ble nummer to i mixed stafett med Frankrike.

På tredjeplass kom Tarjei Bē, som bukket under for broren i 38,9 sekunder. For ham er det første medalje i den individuelle OL-konkurransen, så langt har han to gull og en sølvmedalje på stafetten.

Plasseringskode for etter_artikkelnøkkel ble ikke funnet.

Finner ikke plasseringskoden for m_after_article-nøkkelen.

Innholdet i denne publikasjonen, eller deler av den, er opphavsrettsbeskyttet i henhold til opphavsrettsloven, og bruken av den uten tillatelse fra utgiveren er forbudt. å vite mer her.