«Så vanskelig den kampen var», mente Krumbholz at Azzurri ikke ville passere mot Danmark

Nok en leksjon i spenst og nok en heroisk kamp å ha i det franske håndballminneskapet. Kastet og slått som aldri før av et dansk lag som var trygg på sin styrke i semifinalen i VM, snappet Azzurri kvalifiseringen etter å ha tapt tre mål til kampens slutt. Et litt sprøtt scenario som Olivier Krumbholz satte pris på på sidelinjen, etter en kamp på jakt etter løsninger som ikke ønsket å komme.

«Vi led mye i denne kampen, danskene hadde tatt over i omtrent 40 minutter, vi slet på alle områder av kampen. De var veldig gode. Vi risikerte 1-5, med en utmerket keeper, en midtforsvarer og en frem. eksepsjonell. Hun ble sikkert litt stresset, og dette var nok for oss til å overvinne det. Men så hard den kampen var! Vi har vært modige, stabile til siste slutt. I angrep var vi klare til å servere Pauletta (Foppa), slått i 60 minutter uten at dommerne beveget en finger, er en del av spillet Motstanderen i finalen? Norge kan være det beste laget i verden, med mye erfaring, og Spania er gift for å spille, så jeg har ingen preferanser. «

Det er sikkert at den som kommer ut i live fra denne andre semifinalen, vil ikke være fornøyd med å finne de olympiske mesterne på vervet, ofte på stram ledning, men alltid vinne til slutt.