«Så kom det bare til vår oppmerksomhet. Før det, mange års ekteskap.» Kristaps Strūbergs erklærer at livet hennes er fullstendig ødelagt

«Jeg ville ikke snakke om det, jeg ville ikke legge denne «skittentøyen» på deg. Men jeg innser at livet mitt er fullstendig ødelagt, og når jeg prøver å begynne på nytt, blir jeg revet med igjen. Jeg føler meg som en idiot! Og det er jeg nok, fordi jeg tok meg friheten til å gjøre det, sier Kristaps.

Strüberg ønsker å be om unnskyldning til alle som ble skadet av hans taushet. I løpet av dette året har følelsene og opplevelsene hans endret seg: fra tanken på å få barn borttatt til håpet om at personen kan forandre seg og være i stand til å ordne alt på en fredelig måte.

«Jeg håpet naivt på noe! Det hele er over. Jeg har ikke lenger håpet, styrken til å tie, og heller ikke lysten til å tie! Det må forstås at dette ikke er et vondt mareritt, men det er min virkelighet. lenge, men etter å ha sett historien om «Māmiņi klubas», hvor jeg igjen ble baktalt, sa han at det ikke er nødvendig å gjøre noe for å skamme seg for å fortelle bak inngangsdøren. Vel, jeg skammer meg ikke for å si sannheten, sier Kristaps.

Videokunstneren begynner med en talemelding sendt til moren hennes før den offentlige kunngjøringen om skilsmissen. I opptaket hører han gråt som sier at han ikke lenger kan leve slik.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker den feilstavede teksten og trykk Ctrl+ Enter.

Marker og rapporter feil tekst!

Stanford Bone

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.