RFS fotball avslutter «Tukums 2000 ″ /» Telms «enheten i den siste bortekampen

Med tre minutter igjen av første omgang scoret Cedric Kuadio RFS sitt sjette mål. Den første omgangen endte med resultatet 7:0, og slo igjen målvakten til enheten Tukums Galkin under kompensasjonen.

I andre omgang fortsatte ballen å fly inn i hjemmelagets mål. Santana scoret sitt andre mål i det 51. minutt, men i det 67. minutt sendte en kontring Renārs Varslavāns ballen fra 16-meteren i lengste hjørne – 9:0.

10:0 Gjestene tok igjen overtaket da Ismaels Diamonds avsluttet et innlegg fra venstre og skårte etter 90 minutter.

«Ventspils» vant mesterskapssesongen i 2007 med et slikt resultat. På den tiden beseiret innbyggerne i Ventspils «Jūrmala» med 10:0, som tok sjetteplassen blant åtte lag på slutten av konkurransen.

Leder i turneringen med 15 poeng på fem kamper er «Liepāja», med 11 poeng etterfulgt av RFS, med ti – «Riga», men «Valmiera» og «Auda» scoret åtte poeng. Følger «Daugavpils» med fem poeng, «Tukums 2000 ″ /» Telms «har fire poeng, mens» Metta «har tre poeng og er åttende. På fire kamper har Super Nova «skåret ett poeng, men Jūrmala» Spartaks «gjør det. har ikke poeng.