Portugal, Tsjekkia, Skottland feirer sine seire i kvalifiseringen til fotball-EM

Portugiseren klarte også å score et tredje mål, da Fernandez scoret kampens andre mål i det tredje minuttet av pausetid.

I en annen kamp fra undergruppe J vant Slovakia 2:1 (1:1) borte mot Island.

Slovakene scoret det første målet etter 27 minutters spill, da Juraj Kucks sendte ballen i hjemmemålet, men etter ytterligere 14 minutter fikk hjemmelaget en straffe, som ble nøyaktig utført av Alfred Finbogason og han utlignet.

20 minutter før slutt på ordinær tid scoret Tomáš Suslov vinnermålet for Slovakia.

Luxembourg slo Liechtenstein hjemme med en score på 2:0 (0:0).

Leder for undergruppe J er Portugal, som har ni poeng på tre kamper. Slovakia har sju poeng, Luxembourg har vunnet fire poeng, Bosnia-Hercegovina og Island har tre poeng hver, men Liechtenstein mangler et poeng på tre kamper.

Tsjekkia vant 3-0 (2-0) borte mot Færøyene i undergruppe E.

I første omgang scoret Ladislav Krejči og Václav Černy mål for tsjekkerne, som utmerket seg med et presist angrep midtveis i andre omgang, og gjorde 3-0.

I en annen kamp i undergruppe E vant Albania 2:0 (0:0) hjemme mot Moldova.

Etter sju minutter ut i andre omgang førte Yasir Asani vertene foran, men Nedim Bajrami doblet ledelsen i det 76. minutt.

Innholdet fortsetter etter reklame

I undergruppe E er førsteplassen besatt av Tsjekkia med syv poeng, Polen og Albania vant tre poeng hver, Moldova har to poeng og Færøyene fikk ett poeng.

Skottland slo Norge 2-1 (0-0) borte i gruppe A.

Vertene tok ledelsen i det 61. minutt av kampen da Erling Holland vellykket utførte et straffespark.

De skotske fotballspillerne hadde ikke mange scoringssjanser gjennom hele kampen, men i det 87. minutt klarte Lyndon Dykes å slå den norske keeperen og utligne.

I mellomtiden, to minutter senere, scoret Kenny McLean Skottlands andre mål etter en assist fra åpningen for å sikre seier til gjestene.

I en annen undergruppe A-kamp vant Georgia 2:1 (1:1) over Kypros.

Georgia scoret det første målet i det 31. minutt, da Georgs Mikautadze sendte ballen i hjemmelagets mål, men fem minutter før slutt av første omgang utlignet Ioannis Pitass med et straffespark. Zuriko Davitashvili scoret vinnermålet i det 84. minutt.