Pļaviņš / Točs sandvolleyballspillere vil ikke fortsette samarbeidet etter World Tour / artikkelfinalen

Finaleturneringen til den ledende latviske duoen de siste årene vil være finalen i World Tour, som finner sted fra 6. til 10. oktober i Italia.

«Vi er oppriktig takknemlige overfor hverandre, til alle våre støttespillere, alle motivatorer og alle de som har vært med oss ​​i årevis. Det er ikke farvel, men en fortsettelse.

Pļaviņas og Točs tilbrakte sin første hele sesong sammen i 2018 og vant sin første World Tour-turnering, og triumferte i et firestjerners løp i Haag. Pļaviņš / Točs vant en billett til Latvia for OL i Tokyo og oppnådde begge utmerkede resultater i Japan, og endte på fjerdeplass.

I løpet av sin karriere har Pļaviņš også spilt med Harald Reggae, Herman Egleskalns, Aleksandrs Solovejs, Jānis Šmēdiņš og Aleksandrs Samoilovs. Sammen med Šmēdiņš vant han en bronsemedalje ved OL i London 2012.

Točs, derimot, spilte med Rihards Finsters før han slo seg sammen med Pļaviņas.