«Personlighet i virksomheten»: Kerli Vares, leder av Luminor Bank i Latvia

Hver søndag tilbyr «Delphi Bizness» en kort samtale med en av representantene for forretningsmiljøet om aktuelle hendelser, veien til suksess, fremtidsplaner og lærdom i livet. Kerli Vares (før etternavnsendringen – Kerli Gabriloviča) har vært leder for Luminor Bank i Latvia siden 2017.

Du finner flere samtaler om «Personlighet i næringslivet» her.

Ledelse betyr ansvar – for resultatene i selskapet og for menneskene – og det er ofte et økt stressnivå sammen med ansvar. Vi må lære oss å håndtere det, sier Kerli Vares *.

Interessant nok var hans første jobb som forretnings- og økonomisk nyhetsreporter og en jobb i nyhetsbyrået BNS i Estland.

Fortell oss det viktigste om deg som person i det latviske forretningsmiljøet.

Jeg tror dette spørsmålet kunne blitt bedre besvart av teamet mitt. Men når jeg ser på meg selv objektivt, kan jeg si at jeg er en person som vet veldig godt om endring og hvordan man skal håndtere mennesker under endring – å introdusere endring motiverer meg, jeg synes det er interessant også. Jeg har også forståelse for hvordan man kan motivere, oppmuntre og sikre at endring blir vellykket under disse omstendighetene.

Hva er aktuelle hendelser i selskapet og i sektoren du opererer i?

Hos Luminor merker vi at det fortsatt er betydelig offentlig interesse for å kjøpe eiendom og bedrifter bruker aktivt finansieringsmulighetene til sin utvikling.

Shirley Hawarde

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.