Norge (OL 2021): Blues bukker men kvalifiserer, oppsummeringen av kampen

11:15 – Sammendraget av kampen

Det var en atmosfære av vennlighet i dette Frankrike – Norge. Kvalifiserte og sikre på at de er først, har Blues aldri kommet inn i spillet og bukker logisk 32-29. Guillaume Gilles menn vil ha øyne langt mer bekymret for Timothey N’Guessan og Hugo Descats skader enn for utfallet av kampen. En opposisjon de egentlig aldri har dominert på grunn av en klagende mangel på lyst. På en falsk rytme i løpet av disse 60 minuttene vil franskmennene ha utlignet med Norge i denne første perioden rett og slett på grunn av de gode egenskapene til Vincent Gérard, forfatter av 10 redninger inkludert en stratosfærisk 4/4 med 7 meters dyser.

Ved 15-15 av intervallet er konklusjonen av denne kampen fortsatt uavgjort, men nordmennene var mye mer våkne enn de blå denne søndagen for å avslutte disse gruppekampene med seier. Franskmennene vil ha ligget bak det meste av denne andre omgangen og vil aldri ha klart å overliste motstanderne. Karabatic brukte sin styrke og presisjon, men han var for alene og følgesvennene hans visste ikke hvordan de skulle følge ham. Alle kan nå lukke siden for denne første fasen og starte kvartfinalen mot et fantastisk lag fra Bahrain. De doble olympiske mesterne drømmer bare om en tittel. Noe annet må demonstreres for å unngå skuffelse.

11:02 – Dør: «Glem dette spillet snart»

Høyresiden til det franske landslaget henvender seg nå til Bahrain, mens han fortalte mikrofonen til France TV. «Vi må raskt glemme denne kampen med litt spenning på slutten. Det er en annen konkurranse som begynner. Bahrain er et utypisk lag med store individuelle kvaliteter i dueller. «På slutten».

10:55 – Valentin Porte: «N’Guessan og Descat? Vi er bekymret»

Valentin Porte er ikke veldig skuffet over dette nederlaget og er mer bekymret for skader. «Vi er bekymret for Timothey N’Guessan og Hugo Descat. På nivået av spillet er det ikke veldig alvorlig selv om vi ønsket å spille hardt. Problemet er skadene. Det går aldri bra. De vil. Eksamener og vi vil se at … Det er tøft. OL-loven. Det er lite løsning på venstre flanke og på bunnen. Det er et slag på tampen av kampene som teller.

10:49 – Tirsdagskamp mot Bahrain

De blå møtes tirsdag mot Bahrain med kvartfinalen i de olympiske leker. Franskmennene har bare møtt denne nasjonen én gang i historien … en 41-17 seier.

10:42 – Det er over!

Det er over ! Frankrike slapp inn et mål med 5 sekunder igjen og tapte så 29 mot 32 i denne kampen mot Norge.

10:41 – -2 med 23 sekunder igjen!

Au! Denne gangen nærmer det seg slutten for de blå som står på 2 mål med 23 sekunder igjen av kampen! Vi går mot det første franske nederlaget i disse OL

10:38 – Suveren Remili – Tournat!

VÆR SÅ GOD !! Frankrike er tilbake på 30-29! Suveren action bygget mellom Nedim Remili og Nicolas Tournat som endte med et mål fra Tournat!

10:32 – Fra -3 til 6 minutter fra slutt

Det var en stund siden Blues ikke hadde kommet tilbake for å score med Norge! Franskmennene ser ikke ut til å kunne komme tilbake. Vær forsiktig, for vi er på vei mot et nederlag … som aldri er bra for tilliten. Jeg er 29-26. Guillaume Gille tar en pause. Det er bare 6 minutter å spille i dette Frankrike-Norge.

10:27 – Se opp for Blues!

I undertall har franskmennene nettopp tatt en 3-0! Returen til Nicolas Tournat som kommer tilbake om 10 sekunder vil være bra, men hans fravær vil ha vært skadelig. 27-24 for Norge.

10:24 – Norge kommer seg etter 7 meters jetfly

Etter en 0/4 på straffespark, har nordmennene kommet seg tilbake med en klar runde i denne andre perioden. Yann Genty har erstattet Vincent Gérard i mål og kjenner ikke samme suksessen.

10:21 – Å Melvyn!

For et mål av Melvyn Richardson!! Ute av balanse klarer Richardson likevel å slå og lure den norske keeperen! Hvilken hensikt! Det er passert 24-24

10:17 – Bergerud avskyr franskmennene!

For en keeper! Den som har den beste spareraten siden begynnelsen av disse spillene, har også et flott spill. Bergerud gjør en andre redning på rad og gir lagkameratene et gap på +2: 23-21

10:12 – Karabatic i brann!

Et stopp … vi går imot, Karabatic blir servert og stiller ikke et spørsmål: en header på 9 meter som lar Blues passere foran! 20-19

10:09 – Vi starter sterkt igjen!

Allerede 5 mål i denne andre perioden! Vi har bare spilt i 4 minutter og målene henger sammen! Angrep for øyeblikket har forrang over forsvar.

10:07 – Bekymring for Timothey N’Guessan

Ved pause haltet Timothey N’Guessan ut med en bøyle på venstre ankel. Franskmannen ble skadet i de første sekundene av dette Frankrike – Norge.