Norge og Kasakhstan vinner selvsikkert det latviske U20-landslaget – Ishockey – Sportacentrs.com

• Både nordmenn og kasakherne avgjorde kampens skjebne i andre og tredje periode. I løpet av de siste 40 minuttene kastet skandinavene fire ubesvarte plater mot Latvias neste rivaliserende ungarske festning, og samlet tre prestasjonspoeng for Andreas Dal (2 + 1), Sander Vold (1 + 2) og Sander Engebraten (0 + 3) .

• Norges nesten ødeleggende seier kom naturlig da Norge scoret 17 flere skudd (30-13) enn motstanderne.

• Kasakhstan slet i første halvdel av kampen med å beseire det danske forsvaret, og scoret sitt første mål på bare 32 minutter da Konstantin Morozhnikov sto ut på veien og scoret to mål i kveld. I morgen vil kasakherne kjempe mot lederne i Hviterussland: det ville være veldig nyttig for det latviske landslaget om Kasakhstan kunne ta bort minst noen poeng.

VM U20 divisjon 1A – Spilldag 3, Horsholm (Danmark)