Nederland begraver Sveriges brant, Nord-Makedonia scorer fire på 27 minutter – Fotball – Sportacentrs.com

• Den 21 år gamle nederlenderen slo svenske keeper Robin Ulsen to ganger mellom 10 og 54 minutter, noe som gjorde ham til toppscorer i Nations League Division B med fem mål.

• Nederland gjentok det de hadde oppnådd for en uke siden i Sverige – selv da scoret nordmannen både fra kampen og på plassen, noe som gjorde at Norge kunne vinne (2:1) i Solna.

• Svenskene klarte å komme nærme (1:2) etter et presist skudd av Emil Foshberj i det 62. minutt, men målet scoret av Alexander Sorlot, spiss for den baskeriske countryklubben San Sebastián «Real Sociedad» i det 77. minutt, tillot nordmennene til å tilbringe slutten av kampen med relativ ro.

• Gruppe C4-toer Nord-Makedonia vant en komfortabel seier i kveld i Skopje på en halvtime rive i stykker beseiret Gibraltar – 4:0. Bojan Miovskis erobret gjestefestningen to ganger på tre minutter, Valencia «Levante»-spiller Eniss Bardi scoret i det fjerde minuttet og i det 31. minuttet ble sluttresultatet satt av 21 år gamle Gelsenkirchen «Schalke 04»-spiss Darko Churlinovs.

• I mellomtiden utnyttet ikke undergruppe C4-ledere Georgia sin store fordel i ballkontroll (59-41 (%)) og skudd (17-3) hjemme i Tbilisi, og kjempet om uavgjort (0:0) mot Bulgaria.

• I det 51. minutt ble «Riga»-spissen Georgi Minčevs sendt ut for å slutte seg til bulgarernes rekker, skadet i en bilulykke.

UEFA Nations League-kamper kan ses direkte på Viaplay-plattformen.

Sveits – Portugal 21:45
B4 Norge – Sverige 3: 2 (1:0) Nederland 10 ’54» (11m) Sorlot 77 «- Fochbery 62» Gjekeres 90 «+ 5
Slovenia – Serbia 21:45
C2 Nord-Irland – Kypros 2: 2 (0: 1) McNair 71 «Evans 90′ + 4 – Kakullis 32 ’51»
Hellas – Kosovo 21:45
C4 Nord-Makedonia – Gibraltar 4:0 (4:0) Bardi 4 «Miovskis 14» 16 «Churlinovs 31»
Georgia – Bulgaria 0:0
D2 Malta – San Marino 21:45