MVP-pris for Kuratnik, firepoengskamp for Malkav – Innebandy – Sportacentrs.com

Kuratnik er best i lagets sjeldne seier

«Harstad» brøt inn blant de åtte beste lagene i norgesmesterskapet i innebandy, der flere latviere spiller. I den ordinære kampen slo den nordnorske klubben Akerselva på hjemmebane med resultatet 8:6 (1:4, 4:1, 3:1), selv om første del av kampen var mislykket for hjemmelaget. Arni Kuratnik ble anerkjent som den beste spilleren blant vinnerne, som også ble lagets toppscorer med tre mål og en assist. Ivo Balodis scoret ett mål og leverte to målgivende pasninger, Toms Kirmuža scoret ett mål og en assist, men Toms Niedre scoret ikke, men fikk 18 straffeminutter. Det skal også bemerkes at Kaspars Grundsteins kom tilbake til laget, som tilbrakte første del av sesongen i nykommerne Narvik. I returkampen fikk Grundstein ingen poeng.

Den sterke scorer et mål og gir en pasning, laget beskytter ikke ledelsen

I den sterkeste tyske innebandyligaen scoret Lauris Alvis Stiprais ett mål og en assist, hvis representerte «VfL Red Hocks Kaufering» tapte hjemme med resultatet 6:7 (3:1, 2:2, 1: 3, 0:1) ) på overtid Berlin Rockets». Blant underdogene fikk Krišas Lužinskis to minutters utestengelse, mens Artūrs Bračka ikke ble markert på kamparket. Det skal bemerkes at på slutten av ordinær tid klarte ikke hjemmelaget å beskytte fordelen med to akkumulerte mål. Målet ble imidlertid sluppet inn i det siste minuttet av ekstraomgangene.

Gaugere-klubben vinner og rykker opp til sjetteplass

«Chilis Rumlang-Regensdorf» representert ved Laura Gauger klarte å vinne det sveitsiske NLB innebandymesterskapet, som hun slo «UH Red Lions Frauenfeld» hjemme med resultatet 5:4 (2:1, 2:3, 1:0) . I løpet av kampen hadde vertene ledelsen med 4:1, men gjestene klarte å utligne. «Chilis» scoret vinnermålet mindre enn to minutter før slutt på ordinær tid. Denne gangen skilte Gauger seg ikke ut på produktivitetspoeng. Tatt i betraktning at «Nesslau Sharks» led et nederlag, tok det latviske laget «Sharks» og, takket være et bedre målforhold, passerte de dem og klatret til sjetteplass. Allerede i neste runde vil det være mulig å forbedre posisjonen din, for det er planlagt bortekamp med nest siste plass «Visper Lions».

Gräpenas avslag i lagets fiasko

I den sterkeste finske innebandyligaen for kvinner tapte Koovee, representert ved Simona Gräpäna og Zane Darša, nok en gang på bortebane mot sterke «SB_pro» med resultatet 1:4 (1:2, 0:0, 0: 2), dessuten var underskuddet minimalt frem til midten av tredje periode. Denne gangen skilte ikke latvierne seg ut for sine resultater. Darsha hadde tre skudd på mål, og avsluttet kampen med et negativt effektivitetsforhold (-2). I mellomtiden har Gräpena to skudd, minus tre effektivitet og to straffeminutter til. Etter å ha tapt alle de 14 kampene han har spilt, ligger Koovee solid på sisteplass i tabellen.

Firepoengskamp for Malkava

Jorens Malkavs spilte en produktiv kamp i 3. divisjon av det finske innebandymesterskapet, og scoret ett mål og tre målgivende pasninger. «KrP Akatemia» representert av ham, fortsetter imidlertid å spille uten hell. I den ordinære kampen, til tross for prestasjoner fra latvieren, ble poengsummen 6:8 (3:2, 2:2, 1:40) tapt av «Konnat»-laget, selv om gjestene i starten fortsatt ledet den tredje periode. For «KrP Akatemia»-laget var dette det sjette tapet på syv kamper i sesongen. I neste kamp er det imidlertid mulig å forbedre posisjonen sin, fordi de må spille borte mot det svakeste laget i ligaen, ISB, som kun har tjent ett poeng på de 11 kampene som er spilt med et forhold mellom scorede mål og mål. tapt 52:152.