Montenegro scorer mot Tyrkia, Ronald blir toppscorer – Fotball – Sportacentrs.com

Undergruppe G-kamp De montenegrinske spillerne spilte uavgjort 2:2 mot ledere Tyrkia i det syvende minuttet av tilleggstid. Hjemmelaget jobbet hardt for å komme seg gjennom i midten og hadde en god sjanse til å redde da Jusufs Jadiči forsøkte å løfte ballen over keeper Jusufs Jadiči. Frem til pause tok det montenegrinske landslaget tilbake et mål, og slo med presisjon Roma «Lazio»-midtbanespilleren Adam Marusic. I andre omgang dominerte tyrkerne både ballkontroll og skudd, men rett på slutten av kampen slo Risto Radunovičs den tyrkiske keeperen og utlignet resultatet.

I en annen gruppe G-kamp tok Erlings Holanns ledelsen for Norge i det 20. minutt, men etter 17 minutter utlignet Davijs Klāsens. I andre omgang tilhørte det store flertallet gjester fra Nederland, men Andre Hansens vernede festning kunne ikke demonteres, Norge og Holland spilte uavgjort 1:1 i den første trekningen.

6. Gibraltar 4 0 0 4 2:17 0

I en spennende kamp i gruppe A, rangeringen Portugal scoret to mål i løpet av de siste åtte minuttene og reddet seg fra tap til Irland 2:1. Etter 15 minutter bommet den største stjernen til europamesteren i 2016, Krištianu Ronaldu, på en 11-metersstraff, men landslaget hans fikk straffe ved pause. kald dusj, ledet av John Igans eksakte program, fremme irene. I andre omgang scoret portugiseren 22 (!) Sparket ballen i nettmaskene. Bare i kampens 89. minutt nådde Krištianu Ronaldu uavgjort, men etter det sjette minuttet vant han for Portugal.

Det andre målet ble scoret av Ronaldu 111. mål I rekkene av det portugisiske landslaget, som gjorde at han ble den mest suksessrike nasjonale fotballspilleren gjennom tidene, foran iranske Ali Daei.

5. Aserbajdsjan 3 0 0 3 2:5 0

Uavgjort 1:1 ble også registrert i kampen mellom gruppe D-lederne Frankrike og Bosnia-Hercegovina – 1:1. Milan-spissen «Edin» Edin Jaco førte gjestene i det 36. minutt, men bare fire minutter senere utlignet Antoine Grizman. Den franske landslagsspillerens håp om suksess ble kraftig svekket i starten av andre omgang da Gils Kunde tok ned det røde kortet. Bosnierne kunne ta initiativet, men det var ikke mulig å overføre det til remis på grunn av remis.

gruppe D

1. I Frankrike 4 2 2 0 5: 2 8
2. Ukraina 4 0 4 0 5:5 4
3. Finland 2 0 2 0 3: 3 2
4. Bosnia 3 0 2 1 3: 4 2
5. Kasakhstan 3 0 2 1 3:5 2

Utseendet til et ubemannet fly over stadion forsinket en undergruppe F-kamp mellom Moldova og Østerrike med flere minutter. Gjestene scoret begge målene i oppklaringsintervallet – i første halvdel av kampen lyktes Kristof Baumgārtner, men i det fjerde minuttet av andre halvdel av klareringstiden doblet Marko Arnautovic den østerrikske fordelen, som tillot Østerrike feirer seieren over Moldova med 2:0.

6. Moldova 4 0 1 3 2:15 1

Duell med ledelsen i gruppe H Kroatia spilte målløst mot Russland, satse Malta ødela Kypros 3-0, som spilte med ti mann i kampens 40. minutt. Slovakia spilte 1:1 hjemme med Slovenia.