Manchester City vant mot Arsenal! Stor kontrovers i suksessen til Premier League [WIDEO]

Manchester City vant 2:1 mot Arsenal. Etter kampen var det mye snakk om dommerjobben.

Møtet begynte med en liten kontrovers. Klokken 11 gikk Ederson inn med foten og kastet ballen under føttene til Martin Odegaard. Vertene har bedt om straffe. Dommeren bestemte at nordmannen ikke ble felt.

Resten av teksten under videoen

Klokken 16 gjorde Arsenal en rask handling på venstre ving. Ederson redder Gabriel Martinellis skudd med vanskeligheter. «Målscorerne» fulgte skuddet og i de påfølgende minuttene hadde rivalene store problemer med å komme seg ut av egen banehalvdel. Thomas Partey tjente mye penger i City-straffområdet.

Til slutt seiret «Gunnerne». På 31 «Kieran Tierney på venstre ving for å servere Bukayo Saki, som bager med et presist skudd. Etter første omgangs kaptein ledet londonerne fortjent 1-0.

Etter en strålende første omgang ledet londonerne fortjent 1-0. I løpet av de tre første kvarterene skyter ikke City-spillerne engang.

I starten av andre omgang tildelte dommeren gjestene en straffe, og hevdet at Granit Xhaka hadde begått en feil på Bernardo Silva. Avgjørelsen ble igjen møtt med kritikk.

«Eleven» ble brukt av Riyad Mahrez. Det var den 30 år gamle algerierens sjette mål denne ligasesongen.

Et øyeblikk senere skulle vertene være tilbake i ledelsen. Gabriel Martinelli, som kuttet døren, utnyttet ikke den perfekte situasjonen.

Andre problemer oppsto for Arsenal kort tid etter. Gabriel Magalhaes fikk sitt andre gule kort for en felling på Gabriel Jesus og ble tatt av banen.

Gunners ga ikke opp til tross for at de måtte spille svekket. Femten minutter etter kampslutt avfyrte Bukayo Saka et skudd fra 16-meteren. En av City-forsvarerne blokkerte ballen.

Da det så ut til at kampen skulle ende uavgjort, scoret Rodri på overtid. Manchester City vant sin 11. Premier League-seier på rad. Pep Guardiolas menn har fortsatt ansvaret. Arsenal er nummer fire på tabellen.