LIVETEKST: Rigas «Dinamo» i Helsinki skal prøve å gjenoppta veien til suksess mot sterke «Jokerit»

«Dinamo» i Riga i Helsinki mot den sterke «Jokerit» vil prøve å komme tilbake på veien til suksess

18:26

Spillstatistikk

18:26

«Jolly» – «Dinamo» 8: 0 (3: 0, 4: 0, 1: 0)

Metien 66-31. skudd på mål 31-20, skudd 37-14, blokkerte skudd 3-19, styrketeknikker 8-16, straffeminutter 12-8.

De neste kampene «Dinamo» spilles i Riga mot lagene i hovedgruppen til Western Conference – 27. oktober mot «SKA» i St. Petersburg, 29. oktober mot «Dinamo» i Moskva.

Spillet er slutt

18:24

«Jolly» – «Dinamo» 8:0

På to bortekamper har ikke Rigani scoret mål. De åtte beste på turneringsrankingen er allerede fire poeng fra hverandre.

porter! «Jolly» – «Dinamo» 8:0

18:19

57. minutt Schroeder slår pucken i mål ovenfra foran mål. For Amerika i kveld er det fjerde målet, han har også en assist.

Jokerit spilles for fullt.

«Jokerit» avslag

18:15

55. minutt Holmes nektet besittelse. Dinamo er en ny sjanse til å score.

«Dinamo» i komplett komposisjon

«Dinamo» avslag

18:08

50. minutt. I to minutter til Patrik Ozola for å snuble over en motstander.

«Jokerit» i komplett komposisjon. Dārziņš hadde en god sjanse til å score det første målet, men Lindbeck klarte å komme seg rundt døren og grep pucken i hansken.

18:02

46. ​​minutt Den svenske forsvarsspilleren Philip Holm ble diskvalifisert for å ha vunnet en motstander.

Spillet flyter uten pauser og farlige øyeblikk. Willow er fortsatt tørr.

Tredje periode har begynt

17:48

Dinamo tapte 0:7 til Jokerit to ganger. Denne gangen er det etter to perioder. I tredje periode gjenstår det å se om det blir det største tapet i klubbens historie?

Statistikk for andre periode:

17:40

«Jolly» – «Dynamo» 7: 0 (3: 0, 4: 0, x: x)

Skyting 22-12, Skyting på skive 11-7, Skyting 13-8, Blokkeskudd 1-5, Styrketeknikker 3-7, Straffeminutter 6-4.

17:39

17:38

Den andre perioden er over

17:35

«Dinamo» oppnår ikke det numeriske flertallet, resultatet forblir 7:0 til fordel for «Jokerit».

17:32

38. minutt O’Neill nektet å snuble. «Dinamo» kan prøve å score det første hederlige målet før perioden er slutt.

Bytt keeper

17:28

36. minutt Juhan Matson blir erstattet av 20 år gamle Ēriks Vītols, som fikk sin KHL-debut for et år siden.

porter! «Jolly» – «Dinamo» 7:0

17:27

36. minutt «Dinamo» er revet i stykker. Nok et raskt angrep fra «Jokerit» og en Kosila skatepuck hopper inn døra til Rigans.

porter! «Jolly» – «Dinamo» 6:0

17:25

35. minutt Schroeder fyrer løs og skyter … MÅÅÅÅÅÅL. Han har mest NHL-erfaring i Helsingfors-troppen, og har spilt 165 kamper.

Seieren ville tillate riganerne å returnere til topp åtte i Western Conference, så lenge de direkte motstanderne går tom for poeng.

«Dinamo» og «Jokerit» har ikke møtt hverandre denne sesongen.

I forrige kamp tapte Riga-laget for sine direkte konkurrenter i sluttspillet på Cherepovets «Severstal» med resultatet 0: 2. Nederlaget mot Cherepovets var det andre på rad for Riganerne, etter å ha lidd i postkullene. -kamp i «Metallurg» i Magnitogorsk med et resultat på 4:5.

Helsinki «Jokerit», i likhet med Riga-laget, har lidd tap i sine to siste kamper, inkludert det siste tapet mot Magnitogorsk «Metallurg», igjen med et resultat på 4:5, men Helsinki-laget innrømmet ekstra.

De to lagene har møtt KHL 25 ganger, og Riga-laget har vunnet seks ganger.

I den generelle klassifiseringen av Western Conference har «Dinamo» med 20 poeng erobret tiendeplassen på 21 kamper. Helsingfors Jokerit ligger i mellomtiden på andreplass i Western Conference med 29 poeng på 21 kamper, kun to poeng bak SKA i St. Petersburg.

Etter denne kampen vil Rigans reise hjem for å spille en serie på seks hjemmekamper. «Dinamo» kommer tilbake til Riga 27. oktober med kamp mot SKA i St. Petersburg.

Riga-laget la ut på denne reisen uten sin mest produktive spiller Nikolai Yeliseev, samt keeper Matthew Mahovsky. Alexander Protapovich og Frank Korado ble også igjen i Riga på grunn av skader.

Valērijs Kuļibaba fungerer som hovedtrener for «Dinamo», men Oļegs Orehovskis og Edgars Lūsiņš jobber som assistenter. Edgars Buncis fungerer som daglig leder.