LIVETEKST: Den videre utgivelsen av Riga «Dinamo» mot «Sibirj»-sesongen fortsetter i Novosibirsk

Sesongens videre exit i Riga «Dinamo» mot «Sibirj» fortsetter i Novosibirsk

Neste kamp i Sotsji

17:59

Etter dagens nederlag forblir «Dinamo» på nest siste 11. plass i Western Conference-tabellen med 12 poeng.

Neste kamp spilles av Rigans på fredag ​​borte mot naboene til turneringstabellen og den siste på HK «Sochi»-konferansen.

17:57

Sluttresultatet ble 3:1

17:53

Sharovs scoring kom innen noen tideler etter kampens slutt. Stillingen er fortsatt 3:1

Statistikk for tredje periode: 12-28 skudd, 5-18 skudd på mål, 9-12 skudd, 3-0 blokkerte skudd, 5-3 styrketeknikker.

Det var ikke mulig å forvandle den store fordelen til opptjente mål.

Spillet er slutt

17:49

Dinamos angrep de siste to minuttene har ikke scoret mål. En god sjanse til å kaste en puck uten å stoppe er for Dārziņa – Krasotkins spiller bra.

På slutten av kampen kaster Sharov «Dinamo» i et tomt mål. Videoen av episoden blir sett, men den endrer ikke essensen. Folket i Riga forlater Novosibirsk tomt igjen.

Det langsiktige angrepet til Riganerne gikk tom for skudd, Krasotkin skyver pucken.

«Dinamo» krever en pause på 30 sekunder, hvoretter den sjette spilleren på feltet tar plassen til Mahovsky.

«Dinamo» i full komposisjon. «Sibir» bruker ikke to alternativer for å løse intrigene til dette spillet. For Rigans, litt over tre minutter å utføre et mirakel.

«Dinamo» avslag

17:38

55. minutt Et helt for tidlig brudd på numerisk sammensetning for Rigans. Han må spille i mindretall, Buncis skal sone straffen.

Et farlig skudd av hagen gjennom porten, Krasotkin sjekker hjulet. «Dinamo» prøver å angripe, «Sibirj» har konsentrert hele forsvaret sitt.

Jeg lurer på hvordan Sedtikov ikke scorer det fjerde målet til «Sibir». Bravo, Mahovsky! Han tar pucken som allerede flyr til porten i hansken. Den mest imponerende målvakthandlingen i dette spillet.

Hagen starter fra sentrum av området, Krasotkins tar skiva. Tiden renner ut, det nærmer seg slutten av kampen, det skulle ta det andre målet.

Etter vertens feil kommer Šinkaruks alene foran mål med en puck, og selv denne muligheten slår ikke til.

Shinkaruk rømmer for å møte Krasotkin alene. Målvakten vinner i denne duellen. Det er ingen stor mulighet til å redusere forskjellen i resultatet.

Sibirj spiller på alle måter, Dinamo fortsetter å angripe. Flere langskudd, flere utenfor mål. Resultatet endres ikke: 3:1 til fordel for «Sibir».

Tredje periode har begynt

17:14

Dinamo vil spille majoriteten i ytterligere 58 sekunder

Statistikk for andre periode

17:03

14-15 skudd, 5-6 skudd på mål, 7-6 skudd, 5-4 blokkerte skudd, 13-3 styrketeknikker, 2-0 straffeminutter.

Etter to perioder: skudd 29-31, skudd på mål 14-11, skudd 19-14, blokkerte skudd 11-6, styrketeknikker 22-11, straffeminutt 6-4.

17:01

Den andre perioden er over

16:57

I det første minuttet av flertallet møter keeperen Zīles skudd, Dārziņš bommer i lengste hjørne. Fortsettelse av flertallet etter pause

Avslag på «Sibir»

16:54

39. minutt. Å snuble to minutter Morozov. «Dynamo» i denne perioden ett minutt for å redusere resultatet.

«Dinamo» skal spille, men det skjer ikke noe farlig i angrep. «Sibirj» virker fornøyd med det den er – 3:1 i deres favør.

Et langt angrep for tredje runde av «Dinamo» til slutt, Zīle traff ikke målet.

Riganerne startet kampen på lørdag, og tapte mot Khabarovsks «Amur»-lag i serien med 2:3 etter skuddet, som ble fulgt av en vinnerkamp på mandag, der Riga-laget slo «Admiral» av Vladivostok 2: 1.

I den siste kampen anerkjente Sibirj overlegenheten til Torpedo fra Nizhny Novgorod med stillingen 0: 3. Sibirj har tapt fem av de siste seks kampene.

Etter 14 kamper tar Riga «Dinamo» 11. plass i Western Conference med 12 poeng. «Sibir» med ni poeng på 13 kamper er i den 10. Eastern Conference.

Etter denne kampen skal Riga-laget spille en ny tur til Sotsji-gruppen, representert ved Jānis Jaks, men da skal Riganerne spille to hjemmekamper.

De to lagene møttes 28 ganger, med Riga-enheten åtte ganger sterkere. Sist sesong ble begge kampene vunnet av motstandere som har vært overlegne i de siste fem kampene.

Frank Korado og Rūdolfs Červenijs reiste ikke til Rigans på grunn av skade. Tre hockeyspillere er i «Zemgale»-gårdsklubben i Jelgava / LLU – Miks Tumānovs, Ernests Ošenieks og Patriks Zabusovs – men Nikita Matejo skal hjelpe «Riga»-laget i Russian Youth Hockey League (MHL).

«Dinamo» dro på tur fredag ​​under sesongens lengste og tyngste tur. 29 hockeyspillere (tre keepere, ti forsvarsspillere og 16 spissspillere) deltar på denne reisen.

Lagleder Sergejs Zubovs og hans assistenter har til disposisjon for disse kampene: keepere – Matejs Mahovskis, Juhans Matsons, Ēriks Vītols; vakter – Nerijus Ališausks, Oskars Cibuļskis, Kārlis Čukste, Ralfs Freibergs, Brandon Gormley, Roberts Mamčics, Patriks Ozols, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle; spiss – Daniels Bērziņš, Filips Buncis, Lauris Dārziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Jere Karjalainens, Mārtiņš Karsums, Edgars Kulda, Gints Meija, Emīls Puarjē, Aleksandrs Protapovičs, Lukāšin Radičs, Hunter

Rigans har ikke spilt i Gagarin Cup på syv sesonger på rad, og ble sist i ligaen forrige sesong