Liepāja Football Super League feirer sin fjerde seier på fire kamper

I snøen, i det 50. minutt, etter midten fra høyre, passerte Erik Punculs keeper Sharanin ved nærmeste stolpe – 2:0.

I det 60. minutt etter returen gikk Mārtiņš Ķigurs alene mot Šarānins og slo ham med et skudd i nedre hjørne – 3:0.

4:0 I det 77. minutt skjedde det da Daugavpils-forsvarerne lot Lukas Vilelis nå 16-meteren mot den gjestende keeperen, som ble spilt med tomt mål – 4:0.

I det 88. minutt måtte gjestenes midtforsvar se Seidina Keitā inn i nettet og slo Israel Delem hjemme 1 – 4.

Innbyggerne i Liepāja klarte også å score det femte målet. Etter å ha passert Nemanja Belakoviča fra venstre, ble Vilelas skudd blokkert av Šarānins, men ballen spratt til lengste stolpe, der Mihails Gordeičuks satte inn 5:1.

Innholdet fortsetter etter annonsen

På sju sesonger hadde Liepaja ikke vunnet mer enn tre kamper på rad.

Topper turneringstabellen med 12 poeng på fire kamper er «Liepāja», med ni poeng på fire kamper etterfulgt av «Riga», men RFS og «Auda» har tjent syv poeng i tre odds. Valmiera er inne i fire kamper med fire poeng og Daugavpils på fire, Metta har scoret to poeng på tre kamper og er sjuende, Tukums 2000 T/Telms og Super Nova har scoret og rangert som åttende og niende, mens Spartak er på tiendeplass uten poeng.