Latviske U18-ishockeyspillere beseirer Norge i verdensmesterskapet og går videre til kvartfinale

Etter å ha spilt fire minutter i de samme lagoppstillingene, fikk Viktors Kurbaka en to-minutters utvisning, men Rodions Boltramovičs ble også utvist et minutt senere, og la latvierne tre mot fem motstandere. Kort tid etter slutten av første omgang ble de latviske hockeyspillerne igjen tvunget til å spille i firere, da Kristers Ansons fikk et avslag.

I den andre tredjedelen fikk latvierne en ny sjanse til å spille i flertall, men igjen fløy ikke pucken inn i mål til nordmennene.

I den siste perioden, med mindre enn sju minutter igjen av ordinær tid, slo Mots den norske keeperen fra under nettet, Pēteris Bulānas og Āriks Mateiko satte opp assists.

På slutten av kampen tok Norge banen med seks spillere og lot målet stå tomt, men den latviske målvakten Aksels Ozols forble ubeseiret.

Ozols reddet 19 motstanders skudd og hadde en «tørr» kamp, ​​mens Martin Lundberg gjorde 18 skudd i den andre enden av banen.

Innholdet fortsetter etter reklame

I gruppe B har USA ni poeng etter tre kamper, mens Finland og Sveits har seks hver, Latvia har tre poeng på fire kamper og Norge, som møter Finland i siste kamp, ​​har ingen poeng på tre kamper.

Slovakia slo Tyskland 6:4 (1:1, 2:3, 3:0) i sin gruppe A-kamp mandag, som må kjempe for å holde seg i elitedivisjonen.

I gruppe A har Sverige ni poeng på tre kamper, Canada har seks, Slovakia har fem poeng på fire kamper, Tsjekkia, som også spilte tre kamper, har fire poeng, mens Tyskland forble poengløst på tre kamper så langt.