Latviske hockeyspilleres motstandere slo Norge i det «tørre» lørdag

Det finske herrelaget i hockey, Latvias motstandere i lørdagens kamp, ​​vant Norge i den første kampen i mesterskapet, spilte 5-0 hjemme fredag.

Den finske landslagsmålvakten Juho Olkinuora har nøytralisert samtlige 20 av motstanderens skudd i denne kampen.

De olympiske mesterne tok ledelsen halvannet minutt før slutt av første periode, da Harri Pesonen kaster pucken i det tomme hjørnet av målet. Klokken 12 av andre omgang snapper finnene pucken i motstanderens forsvarssone og Toni Rajala scorer 2-0 med et lynskudd, men fire minutter før han går til garderoben kontrer Hanness Bjerinen med et slag mot keeper og forsterker. hans ledetråd.

Etter at lagene spilte 96 sekunder i tredje periode, kastet Joel’s Army pucken i øverste hjørne og nådde 4-0. Midtveis i perioden utfordret Mangnus Breke Henriksen Saku Mēnalanen til kamp og kampen ble avsluttet for begge to etter kampen.

Med to minutter igjen av omgangen utnyttet Jere Sallinen sjansen til å bringe Finland i ledelsen med nok et mål.

Rajala skilte seg også ut i denne kampen med to assist.