Latviske hockeyspillere scorer ikke et mål, mesterskapet begynner med tap for Canada. Utvalgt / Artikkel

I den uheldige starten på kampen slapp hjemmelaget inn to mål og Artur Šilov erstattet Ivar Punnenov i mål. I andre periode scoret kanadierne ytterligere to mål og styrket ledelsen med to siste periodepucker.

Resultatene av avstemningen om den beste hockeyspilleren til det latviske landslaget i kampen mot Canada

I fortsettelsen av turneringen spiller det latviske landslaget mot Slovakia lørdag, og senere i gruppespillet møter de Tsjekkia, Norge, Slovenia, Kasakhstan og Sveits. De fire sterkeste lagene i gruppen går videre til kvartfinalen.

I den første kampen i mesterskapet på Arena Riga fredag ​​slo det tsjekkiske landslaget det slovakiske landslaget.

Episoder av kamper mellom Sverige og Tyskland

I andre runde i Tammerfors tapte derimot finnene 1:4 for det amerikanske landslaget, mens svenskene vant det tyske landslaget 1:0.

Finland vs USA kampepisoder

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnerne offentliggjøres i finalen 28. mai.