Latviske fotballspillere flykter fra skammen over å kjempe mot Gibraltar i sluttminuttene

Det latviske fotballaget scoret to mål i sluttminuttene av VM-kvalifiseringen 2022 onsdag 1. september, og slo Gibraltar-landslaget 3:1 (0:0), og unngikk en ubehagelig sjokkerende uavgjort.

Vladislavs Gutkovskis scoret to mål, og Andrejs Cigaņiks scoret to mål på det latviske landslaget.

For Latvia var dette den første seieren i gruppe G i verdenscuputtaket. Lørdag er det latviske landslaget vertskap for det norske landslaget i Riga, som lørdag kjempet 1:1 mot Nederland. I denne gruppen spilte Tyrkia 2:2 med Montenegro hjemme.

Etter fire spillerunder i gruppe G leder Tyrkia med åtte poeng, Nederland, Montenegro og Norge har sju poeng, Latvia har fire poeng og Gibraltar har fire tap.

Selv om Latvia hadde et stort overtak i praktisk talt hver kamp, ​​klarte hjemmelaget først å score det første målet i det 50. minutt, da Gutkovskis ga fra seg «pendelen» som ble fordømt etter avgjørelsen av VAR. 20 minutter senere fikk latvisk fotball en «kalddusj», for selv etter avgjørelsen fra VAR og dommeren tok Gibraltar-landslaget en 11-metersstraff – nøyaktig var Jay de Bars.

Latvia klarte ikke å utnytte før på slutten av kampen, noe som gjorde fansen veldig nervøs. Kun et spennende spill midtveis i kampens 85. minutt ga Raimonds Krollis hos Latvija en sjanse til å øke ledelsen og den sviktet han ingen. Han la umiddelbart bort ballen for å gi ballen til Gutkovsky. Det tredje målet for Latvia var Cigaņiks, som kastet ballen i hjørnet etter 89 minutter.

Portalen «Delphi» tilbød live tekst av spillet.

PK-kvalifisering i fotball: Latvia – Gibraltar

Latvia – Gibraltar 3: 1 (0: 0). Spillet er slutt

2. ryddetid – fem minutter

89. min. Latvia 3: 1 Gibraltar Ciganiik scorer et vakkert mål. Skuddet blokkeres, ballen spretter av Cigaņika, som fra rundt 20 meter vakkert kaster ballen i øverste hjørne.

85 minutter Latvia – Gibraltar 2: 1 Burzma i straffefeltet. Jurkowskis slag setter seg fast i travelheten, spretter av Kroļlis, som umiddelbart passerer til Gutkovskis som treffer nettet praktisk talt tomt.

Latvia har en stor fordel, de ser etter muligheter til å gå inn i Gibraltars straffefelt med lange pasninger, men … Beskyttelsen av gjestene er perfekt. Det er 10 minutter igjen.

78 minutter Første runde for Latvia. Krollis kommer i stedet for Uldriķis.

71 minutter Latvia – Gibraltar 1: 1 Jejs de Bars slår ballen under tverrliggeren

11-meters straffespark for Latvias mål Før det latviske angrepet var Gibraltar-laget i det latviske straffefeltet, hvor Emsis falt på motstanderens bein, noe som er en forseelse.

Dommeren går for å se VAR for bruddet i det latviske straffefeltet

65 minutter Etter en pasning fra Savavnieks fikk Gutkovskis et flott skudd, men ballen flyr over mål.

60 minutter Uldriķis «røver» forsvarerne til forsvarerne, som spilte risikabelt. Han valgte å være keeper på marsjen, men øyeblikket er forbi. Han ble også lett tatt av motstanderens keeper, men angriperen ble stående. https: //twitter.com/AgrisSuveizda/status/1433158775754698765

56 minutter fikk Uldriķis ta det raskt av dommeren, til stor forferdelse for keeperen som ikke var forberedt

50. minutt. Latvia – Gibraltar 1: 0 Gutkowski innser pendelen. Angriperen slår ballen i nedre venstre hjørne, keeper hopper inn i høyre hjørne.

49. min. Zjuzins brøt gjennom 16-meteren i det 11. spilleminutt, men skuddet gikk utenfor. Han prøvde å gjøre et nytt skudd, men ble forstyrret av Bosio fra Gibraltar, og traff Zyuzins ben.

47. min. Etter et hjørnespark treffer Chernoordy hodet.

Og i de første sekundene har Latvia kampens beste øyeblikk. Gutkovskis løste situasjonen i straffefeltet: han traff keeperen, men også langs den lange stolpen utenfor mål …

Andre omgang begynner

Latvia 0: 0 Gibraltar. Første omgang er over

42. min. Latvia bryter reglene i straffefeltet. Et skudd fra en Gibraltar-fotballspiller treffer veggen, så vinner Latvia ballen.

39 minutter Latvia advarer Tsjernomordy bryter reglene i luftduellen og mottar en advarsel. Kapteinen på det latviske landslaget må slippe neste kamp mot Norge på lørdag …

38. min. Gjestefotballspiller Anesley er booket.

36 minutter spiller Latvia corner, etterfulgt av midten, men Gutkovskis får ikke en spesielt farlig heading

32. min. Latvia er igjen i en god situasjon i Gibraltars 16-meter, men gjestene kaster ballen ut av 16-meteren igjen.

31. min. Gibraltar kaster ballen inn i 16-meteren, men skuddet flyr over mål.

28. minutter vinner Uldriķis luftduellen og etterlater ballen lenger unna, hvor Gutkovskis var fri. Den polske spissen nådde ikke ballen.

Etter at Savavnieks er sentrert, slår Zyuzins hodet. Porten mangler.

20 minutter har Gutkovsky en god sjanse. Zyuzins sender ballen på impuls, Gutkovskim skyter på mål, men ballen blir godt blokkert av motstanderen Koleings.

14. min. Latvia har en stor territoriell fordel. Uldriķis svinger og slår ham … Savnet med noen få centimeter.

11. min. Latvia tok to cornere, etter den andre gode situasjonen var det Tsjernomordy, men først brøt de reglene ved å presse motstanderen

8. min. Villmannen slo en straffe, traff veggen.

6. min. Gibraltar-advarsel Den kjekke mannen tråkker over Gibraltar-forsvareren og kunne løpe mot keeper, men blir slått i bakken med en hånd. Gibraltar, fotballspilleren Bosio, advarer, men ingen rødt kort som hushjelpene ønsket

4. min. Gibraltar er et godt angrep, men Latvias første sjanse – etter Savaļnieks» pasning – er godt sentrert av Uldriķis, men for døren på den andre siden – ut -.

Spillet starter tttps: //twitter.com/kajbumba/status/1433139322404880386

For en uke siden sjokkerte Gibraltar Latvia igjen … https: //www.delfi.lv/sports/news/futbols/latvijas-futbolam-vel-viens-trieciens-gibraltara-riga-netiek-konferences-ligas- pamatturnira . d? id = 53525629

Det latviske landslaget ønsker ikke å huske forrige kamp mot Gibraltar … https: //www.delfi.lv/sports/news/futbols/latvijas-futbola-izlase-apkaunojosa-spele-zaude-gibraltara-valstsvienibai.d ID = 49875787

Sikkerheten til det latviske landslagets mål er overlatt til Steinboramhttps: //twitter.com/kajbumba/status/1433116221826912259

Kvelden, som startet med suksess av latviske volleyballspillere, må nå videreføres i Riga av det latviske fotballaget – landslaget ledet av Dainis Kazakevics er vertskap for Gibraltar i verdensmesterskapet.