Latvias neste motstander, finnene, slår norske hockeyspillere overbevisende. Høydepunkter / Artikkel

Nordmennene hadde en god sjanse til å score først i den første tredjedelen, men sto ubenyttet.

Det finske landslaget scorer det første målet

Det finske landslaget avslørte resultatet på slutten av den første tredjedelen, og spilte Hari Pesonens puck i det tomme hjørnet.

Finnene vinner med to mål

I andre periode økte imidlertid presset fra vertene, noe som tvang motstanderne til å gjøre flere og flere feil og midt i den tredje scoret Toni Rajala det andre målet.

Det finske landslaget når 3:0

En utmerket kontring av finnene ble oppnådd fire minutter før siste hvileperiode og Hanness Bjorninen sendte pucken i mål for tredje gang.

Finlands fordel når 4:0

I starten av den siste tredjedelen oppnådde hjemmelaget numerisk flertall og Joels Armia nådde 4:0.

Finnene scorer kampens siste mål

Selv om tredje omgang ikke var uten skarphet, beveget kampen seg med en roligere stemning mot slutten av kampen. Jere Sallinen klarte imidlertid ikke å komme i mål, slik lagkameratene håpet, og ballen gikk ut.

Ved starten av dagens første kamp, ​​i gruppe B, møtte det latviske landslaget det amerikanske landslaget 1:4, mens i gruppe A i Helsingfors var slovakene de franske hockeyspillerne overlegne med 4:2. kveldskampen i Helsinki slo de nåværende kanadierne det tyske laget 5:3.

I første fase av mesterskapet deles 16 lag inn i to grupper, hvor det spilles en gruppeturnering. De fire sterkeste lagene fra hver gruppe går videre til kvartfinalen.