Latvia oppnår to flertall og slår Norge på overbevisende måte – Hockey – Sportacentrs.com

# Latvia scoret det første målet allerede i det 76. andre, da Oskars Batņa hentet pucken i motstanderens sone og fant en helt fri Polc foran mål: det var det første målet for landslaget for 20-åringen. spiss.

# Siden tredjekeeper Linards Lipskis fra «Mogo» / LSPA ble ekskludert fra laget og ekskluderte spillere fra Riga «Dinamo»-systemet, var Polcs den eneste representanten for det latviske mesterskapet på is. Det var Poltz som også ble anerkjent som ligaens beste spiller i oktober.

# Det latviske landslaget lyktes på isen og scoret de to andre målene i flertall. Først, i det 15. minutt, da Denis Smirnovas (Sveits «Geneve-Servette») krysset målet, hjalp en retur mot forsvarsspilleren, men i det 46. minutt slo Renars Krastenbergs (Østerrike «Villach») fra innkastsirkelen. Smirnovs (1 + 1) og Patrik Ozols (0 + 2) fikk poeng i begge flertall.

# Den latviske spissen Deniss Smirnovs og den norske forsvarsspilleren Andrēas Klavesta ble anerkjent som de beste spillerne. Tørr kamp for Jānis Kalniņas i målet til det latviske landslaget.

# I morgen kveld møter Latvia vertskap Danmark. Denne kampen starter også klokken 20.00 latvisk tid, men spilles i Voyense, ikke Esbjerg, hvor Danmark møter Norge på lørdag.

Latvia – Norge 3: 0 (2: 0, 0: 0, 1: 0)
Port: 1:16 Polcs (Batnia) 1:014:18 Smirnovs (Ni. Sower, Ozols, annet) 2:045:47 Krastenbergs (Ozols, Smirnov, andre) 3:0.
Skyter: 24:14.
Straffeminutter: 2: 6.
Keepere: Jānis Kalniņš – Lāšs Voldens.