Latvia – Norge 2:1 (SPEL OVER)

Latvisk hockeylag | Foto: Guntis Lazdāns / LHF

Latvisk hockeylag verdensmesterskap fortsetter med kampen mot Norge. Kampen starter kl 16.20. Du kan følge kampens aktuelle hendelser live på «sportazinas.com».

Latvisk landslag:

Keepere: Arturs Shilovs (Kristers Gudlevski)

Runde 1: Kaspars Daugavins (C) – Rodrigo Ābols (A) – Rūdolfs Balcers; Kristaps Zīle – Uvis Balinskis
Runde 2: Mārtiņš Dzierkals – Roberts Bukarts (A) – Oskars Batņa; Roberts Mamcic – Jānis Jaks
Runde 3: Tom Andersons – Deniss Smirnovs – Ronalds Kēniņš; Kárlis Čukste – Ralfs Freiberg
Runde 4: Miks Indrašis, Andris Džeriņš, Renārs Krastenbergs, Rihards Bukarts, Oskars Cibulskis

Latvia – Norge 2:1 (0:0; 2:1; 0:0)

Mål scoret av det latviske landslaget: 23.14 Rodrigo Ābols (Rūdolfs Balcers, Kaspars Daugavins, regissører); 23.53 Tom Anderson (Ronald the King)
Avslag fra det latviske landslaget: 3:42 Robert Mamcic; 8:04 Oskar Batnia; 11.16 Kaspars Daugavins; 19.39 Mick Indrashis; 38:01 Uvis Balinskis; 51:19 Denis Smirnov; 58:00 Kristaps Zile

Mål for det norske landslaget: 34:20 Ludwig Hoff (Howard Salsten)
Avslag fra det norske landslaget: 10.36 Isaac Hansen; 19.39 Kristians Kasastuls; 21.27 Thomas Berg-Paulsen; 29:52 Eric Salsten; 30:10 Thomas Olsen; 36:21 Andreas Martinsen; 51:48 Henrik Haukeland, 56:49 Andreas Martinsen

Spillfremgang

Tredje periode

Husk å stemme på de tre beste hockeyspillerne til det latviske landslaget!

STEMME! | Velg de tre stjernene til det latviske landslaget i kampen mot Norge

60′ Anerkjent som de beste spillerne: Norge – Max Crodalfor Latvia – Rodrigo Mela!

60′ Mens flere spillere blokkerer skudd, klarer Latvia å beskytte seieren!!!

59′ Matias Norstebo kan ikke tenke seg noe bedre enn et skudd fra blålinjen: Šilov kontrollerer situasjonen. Nordmennene skal spille seks mot fire latviske hockeyspillere

58′ ✔️Lagene uavgjort – Kristaps Zīle ble utvist. Norge bruker på sin side en 30 sekunders pause. Nøyaktig to minutter fra slutten av ordinær tid, etter 49 sekunder, vil motstanderne spille i flertall. Målvakten er klar til å bytte for den femte spilleren

58′ 6872 tilskuere deltar personlig på kampen

57′ ❌ Andreas Martinsen ble utvist tre minutter før ordinær tid utløp

54′ Balinskis gir seg ikke og bryter igjennom på mål, skyter med den tafatte delen av staven, men også denne gangen endres ikke resultatet

femtitre» Balinskis har en ny sjanse: forsvareren mottar en pasning fra Daugavins og skyter fra kloss hold, igjen uten hell

52′ Den norske målvakten Henrik Haukeland gjør en feil i en enkel situasjon og kaster pucken ut av banen, som laget hans blir straffet for med en to-minutters utvisning. Komposisjonene er jevnet

52’❌Denis Smirnovs går til returbenken

50′ I de siste minuttene kontrollerer latviske hockeyspillere kampens gang: de har kanskje ikke hastverk i angrep, men de spiller selvsikkert i forsvar. Også denne gangen kommer Chukste under pucken, når Shilov, keeper stopper spillet

46′ Ken Andre Olimb involverer Šilova spiller: Den latviske målvakten slår elegant et sterkt skudd

42′ I løpet av de to første minuttene gjorde nordmennene to skudd, dobbelt så mange som i andre periode

41′ Den siste tredjedelen av ordinær tid har begynt!

Den andre perioden

40′ På slutten av den andre tredjedelen leder Latvia 2:1

39′ I andre periode skjøt Latvia 17 skudd mot motstanderens mål, mens Norge bare gjorde ett.

39′ ❌Nordmenn tolererer også denne minoriteten uten problemer. I mellomtiden er komposisjonene der utlignet – Balinsky nektet

37′✔️Forsøk på å spille pucken inn i det tomme nettet mislykkes – Džeriņš når ikke pucken, men Latvia vil spille som flertall

36′ Dzierkals gjør en kontring med ett trykk etter Balinskis pasning: keeper redder

35′ 🥅Abols passerer målet, Daugavins når ikke pucken. En kontring følger umiddelbart og Ludvig Hoff gjør 2:1 med et kraftig skudd, uten noen sjanse for Shilov til å få pucken!

33′ Krastenberg avskjærer pucken i angrepssonen og skyter umiddelbart hardt: keeperen returnerer

33′ Dessverre finner ikke Latvia for det meste noen kombinasjon som kan slå motstanderforsvaret og målvakten

31’❌Og umiddelbart nok et avslag, Tomas Olsen straffet for å snuble – Latvia 1:42 i den femte mot tre motstandere

30′ ❌Erik Salsten ga Daugavinas albue i ansiktet. Dommerne ser på reprisen for å avgjøre en straffe. Det gjør at nordmannen får to minutters utvisning

29′ Selv etter å ha scoret to mål, har det latviske laget ikke tenkt å stoppe, og det gjorde de i en stund meldt seg i det norske området

26′ Rihards Bukarts bryter linjen og skyter: pucken flyr forbi

24’🥅Og umiddelbart nok en kontring: Kēniņš passerer til Tom Anderson, som med et presist skudd i en enkelt touch gjør 2-0!

24’🥅Rodrigo Abols!!! På slutten av flertallet lykkes kontringen, Daugavins passerer til Balcers, som omdirigerer pucken til Ābol: angriperen gir Latvia ledelsen med et kraftig skudd!

22′ To svært farlige øyeblikk i det norske målet: Dzierkals vinner ikke pucken nær mål, men Rihards Bukarts bommer i et tomt mål

21.00 ✔️Balinski flyr mot den norske keeperen, men denne gangen mangler forsvarsspilleren ferdighetene til en angriper. Tomas Bergs-Paulens bryter umiddelbart flertallsreglene for Latvia

21′ Den andre tredjedelen har begynt

Første periode

20′ Første periode avsluttes med uavgjort mål. Begge lag prøver å spille forsiktig, nordmennene hadde et lite overtak på disse 20 minuttene

20′ Fortsatt farlig ved Latvia-porten, så bryter kampen ut. Dommerne roer alle ned ved å sende to av medlemmene til avvisningsbenken: Mika Indraši og Kristiānas Kāsastula

17′ Daugavins med sine utvekslingspartnere går inn i området med god fart og kommer i en god posisjon, tar et skudd, målvakten fanger det lett

1. 3′ Og igjen skaper Norge en farlig kontring, heldigvis kommer ikke pucken i mål

12′ ❌Nordmennene lykkes på kontringen, etter en retur Havards Salsten når pucken nær mål, blir Daugavins tvunget til å bryte reglene

11′ ✔️Enda en svikt følger umiddelbart, denne gangen i det norske hjemmet

11′ Mindretallet ble administrert perfekt, og tillot ikke motstanderen å ta et eneste skudd på mål

9′ ❌Oskars Batnia dytter motstanderen og går til returbenken

8′ Mindretallet bestod

6′ Shilov redder et skudd fra blålinjen, den første til å sette pucken er Erik Salsten, hvis skudd er blokkert

4′ ❌Pucken spretter til Sondre Olden, som prøver å slå Shilov fra kloss hold. Forsøket mislykkes, men Mamčić bryter reglene og Latvia er to minutter bak

3« Tapt puck i egen sone, følger skudd, blir blokkert

2′ Dzierkals sender pucken til Robert Bukart, hvis skudd fra lang hold fanges av målvakten

1′ Latvias startfemmer: Uvis Balinskis, Kristaps Zīle, Kaspars Daugavins, Rodrigo Ābols og Rūdolfs Balcers

1′ Kampen har startet!

Før kampen

— Du skal ikke undervurdere nordmennene, for de er mer eller mindre på samme nivå som oss, understreket han i en samtale med journalister før kampen. Raymond Wilcoit. Videre ga treneren uttrykk for at dette ikke blir en 1-0 kamp, ​​det vil si at det forventes flere resultater.

Mens kampen ikke har startet, tilbyr vi å lese treneren til det latviske landslaget Arthur Irbes kommentarer – både på dagens motstander og på keeperne.

Partridge: Du så selv at Shilov kan «trekke seg ut» selv i det mest ansvarlige øyeblikket

Han dukket opp i det latviske landslagets søknad om dette spillet Renard Krastenbergsom erstattet Dan Lochmel.

På den annen side hedrer det latviske laget i dag to personer: forsvareren Ralf Freiberg og ledere Renard Freiberg.

I dag feirer Norge uavhengighetsdagen og grunnlovsdagen, noe som absolutt øker motivasjonen til motstanderne

Latvia ligger for øyeblikket på sjetteplass i gruppe B med to poeng etter tre kamper. Norge ligger på femte plass med fire poeng.

I den fornyede IIHF-maktrangeringen inntar det latviske landslaget niendeplassen. «Batňa fortjener en statue,» sier han. Rett bak Latvia ligger Norge, dagens motstander. «Kan Holland skate?» – Spørsmålet stilles av forfatterne av rangeringen.

Etter morgentreningen avslørte Artūrs Irbe at også denne gangen vil sikkerheten til målet bli betrodd Arthur Shilovmens den andre vil bli brukt Kristers Gudlevsky.

Latviske hockeyspillere skal spille mot Norge i et forsøk på å oppnå sin andre seier på rad