Latvia – Armenia 1:4 (SPILL OVER)

Rihards Matrevic | Foto: Det latviske fotballforbundet

Det latviske fotballaget for menn debuterer i dag i Jerevan UEFA Leagues of Nations I C-serien, i den første kampen, skal de armenske fotballspillerne konkurrere. Kampen starter klokken 19:00 latvisk tid, portalen «Sportazinas.com» vil tilby direktesending av teksten til duellen.

Latvia – Armenia 1:4 (1:2)

Scorer på det latviske landslaget: 9′ Roberto Uldrikis
Advarsler fra det latviske landslaget: 22′ Lucas Vapne; 69′ Janis Ikaunieks
Det latviske landslaget endrer seg: 63′ Lukas Vapne (Dmitri Zelenkov); 63′ Kaspars Dubra (Daniels Balodis); 63′ Eduards Dashkevičs (Vladislavs Gutkovskis); 63′ Alvis Jaunzems (Robert Savalnieks); 82′ Jānis Ikaunieks (Renārs Varslavāns)

Scorer på det armenske landslaget: 6′ Vahan Bichakhchian; 35′ Kaspars Dubra (i selvmålet); 48′ Lucas Zelaryan; 86′ Eduard Sperciani
Varsler for det armenske landslaget:
Bytter av det armenske landslaget: 66′ Vahan Bichakhchian (Edgar Sevikyan); 66′ Artur Serobyan (Girair Shagoyan); 75′ Andrey Chalishir (Sergei Muradyan); 83′ Lucas Zelarian (Grant Leon Ranos)

Spillfremgang

Andre omgang

90+5′ Kampen er over! Det latviske landslaget debuterer i C-serien i Nations League med et tap – 1:4

90′ Latvia virker helt «sittende», dommeren gir fem minutters skadetid

86′ ⚽ Latvia er naturlig nok foran med 1:4. Armenerne bryter ganske enkelt gjennom forsvaret, og fra et innlegg slår Eduards Spercjans alle de sovende latvierene og treffer nederste hjørne.

83′ Sukk for Latvia – Zelarjans er på benken

82′ Ikaunieks prøver uselvisk å blokkere pasningen mens kampen går rolig videre, men etter et sammenstøt med motstanderen begynner han å blø. Etter hvert blir Ikaunieks byttet ut

75′ Armenia styrer spillet og hindrer Latvia i å skape sjanser. Zelarjans, motstanderens lysmann, skaper store problemer

69′ Ikauniek slår en motstander i ansiktet og får gult kort

66′ To runder også for Armenia

63′ Nicolatos frustrasjon eller en plan? Den latviske treneren gjør fire endringer samtidig: han blir sendt ut på banen Gutkovsky, Angrep, Zelenkov OG Duemen det går til side Dashkevich, Jaunzem, Kalkstein OG Quagmire

60′ Etter et vellykket trekk, en fin vending av Tsyganik, som verken mottar en pasning eller et skudd, og ballen går til den armenske keeperen

52′ Du opplever nesten en stor fiasko. Scoren for det tredje målet, Zelarjan, merker at Matrevic har forlatt målet og utfører et spark fra midten av banen: ballen treffer tverrliggeren.

48′ ⚽Resultatet blir 1:3… Latvia motstår den første bølgen av det armenske angrepet, men Vapne header den inn i straffefeltet uten å lykkes. I duellen med Dubra får Lukas Zelaryan ballen og har allerede en tomålsledelse for vertene

46′ Andre omgang har startet

Første omgang

45+1′ Første omgang er over. Latvia nådde 1:2

44′ Dubra er nær et annet «mål» i eget mål: etter et langt spark fra motstanderen treffer ballen forsvareren, men ruller forbi målet

40′ Uldričis er presis i sin gang, men på tidspunktet for episoden har han en veldig tydelig bakside

35⚽Latvia sparker ballen inn i eget mål… Armenia presser de latviske forsvarerne, ballen når Matrevic, som legger en avgjørende pasning til Dubra, og setter forsvareren i vanskeligheter. Dubra prøver å sende til Matrevic, men gjør det med for mye kraft og upresist: ballen ruller inn i mål

30′ To cornere på omtrent to minutter. I den første episoden ble det registrert en foul for Tober, i den andre kampen kom ingen latvier til ballen, fordi den armenske keeperen slo den vekk.

25′ Kontring av Latvia, fint innlegg av Daškėvičs, Uldričis blir stoppet, men skuddet til Vapne blokkeres

22′ Vapnem får gult kort for en dårlig felling

20′ Fortsatt press på det latviske målet, både fra frispark, cornere og andre raske spark, men de armenske forsøkene nøytraliseres

9’⚽ MÅL! Latvia klarer å svare umiddelbart! Vapne tar hjørnesparket og Uldriķis spiller vellykket i kampen med motstanderens forsvarer

6’⚽ Armenia tar ledelsen! Latvia legger seg for dypt og lar venstre ving stå helt fri. Etter Nair Tiknizyans innlegg tar Vahan Bichakhchian ballen i 16-meteren og gjør et nøyaktig skudd like over Matrevics løftede armer

3′ I de første minuttene presser Armenia seg umiddelbart frem og vinner en corner. På denne måten er ikke Latvia overbevisende i forsvaret, men klarer å «slukke» «brannen»

1′ Kampen har startet

0′ Paolo Nicolato valgte 3-4-1-2. Matrevics vil beskytte målet, Dubra, Tobers og Jurkovskis vil sementere det defensive senteret, Jaunzems og Ciganiks vil fungere som midtbanespillere, Saveljevs og Vapne vil være støttende midtbanespillere, Ikaunieks vil spille under spissene og Uldriķis og Daškėvičs vil spille fremover. .

0′ I den andre kampen i League C klarte Feru Salas å ta poeng borte fra Nord-Makedonia hjemme – 1:1