Kruzberg tar femteplassen i verdensmesterskapet på 1000 meter

Han var først etter syv runder, men trakk seg tilbake til fjerde etter å ha krasjet i de to siste rundene.

I mellomtiden fikk Reinis Bērziņš en straff for uautorisert forbikjøring av motstanderen i andre runde av kvartfinalen, og resultatet hans ble ikke inkludert.

I semifinalen fullførte Krūzbergs distansen på ett minutt og 23.887 sekunder og tok tredjeplassen, og kvalifiserte seg til finale A.

I finale A tok den latviske kortsporeren femteplassen, og krysset målstreken på ett minutt og 25,964 sekunder. Den raskeste i finalen var kortbane-ungarske Shaoan Liu, andre- og tredjeplassen gikk til de sørkoreanske utøverne Juneseo Lee og Jungyu Quak.

I en annen superfinale på 3000 meter tok Krūzbergs sjetteplassen og tjente fem poeng på to mellomplasseringer. For å legge til det som er mulig over alle distanser, tok Krūzbergs sjuendeplass i verdensmesterskapet totalt med 13 poeng, men Bērziņš avsluttet mesterskapet på 18. plass.

Pascal Dion var den første som kom i mål i superfinalen, men han tapte mot Liu i sammenlagt. Tredjeplassen gikk til Lee.

På distansen 1500 meter tok Bērziņš 14. plass, mens Krūzbergs tok 20. plass. Bērziņš vant 16. plass over distansen 500 meter, men Krūzbergs tok 44. plass.