Krampe tar 27. plass på sprinten ved junior-VM i langrenn – Vintersport – Sportacentrs.com

I kvalifiseringen dekket Krampe denne distansen på tre minutter og 25,81 sekunder, viste det 23. resultatet og kom inn blant de tretti beste i konkurransen av 60 skiløpere, som deretter begynte eliminasjonskampene.

I kvartfinalen gikk latvieren fem hundredeler av et sekund saktere enn i kvalifiseringen, og ble sist på ski, sjette. De to beste var 12,48 sekunder unna, og de gikk videre til semifinalen, men Krampe trengte å gå mindre enn 11 sekunder raskere på ski for å kvalifisere seg til neste etappe som den heldige taperen.

Finske Evi Inkeri Tosevainen vant finalen, og kom i mål på tre minutter og 9,48 sekunder, norske Milla Grosberghaugen-Andreassen tapte 0,14 sekunder og svenske Leesa Eriksson var ytterligere seks hundredeler bak.

I kvalifiseringen for menn kom Lauris Kaparkalējs i mål på to minutter og 58,48 sekunder og ble nummer 39, og tapte 2,72 sekunder til topp tretti. Eddy Eiduks krasjet og brakk staven og kom i mål på tre minutter og 21,32 sekunder, noe som ga ham 63. plass i 72 skiløperkonkurransen.

I finalen ble vinneren svensken Anton Graan, som kom i mål på to minutter og 47,95 sekunder, 1,08 sekunder bak sin landsmann Elias Dänielsons, mens finnen Eero Rantala var åtte hundredeler av et sekund saktere, bak som de norske skiløperne holdt seg i. de neste tre stillingene.

Frem til lørdag går verdensmesterskapet for junior og under 23. En av de beste kvinnelige skiløperne i verden i aldersgruppen under 23 år, Patricija Eidukas, vil ikke delta i denne mesterkonkurransen.