Kalniņš vinner 7 skudd på 12 i ett tap, Rimjāns scorer i Norge – Hockey – Sportacentrs.com

29 år gammel Høyde han kapitulerte fem ganger i løpet av de første 41 minuttene, og nådde 2:5 i starten av tredje periode. Det siste målet til «Skellefteå» ble kastet inn i en tom husfestning. Lakers ligger på fjerdeplass med 18 poeng på ti kamper.

Tvert imot feiret spissen sin andre suksess på rad Eple Rodrigo Örebro, denne gangen mot Timrå hjemme med 3-0. I løpet av de 17:49 minuttene som ble brukt på isen, scoret den latviske hockeyspilleren med to skudd på mål, en effektivitet på +2 og 52,94 % av skuddene. Örebro tjente 13 poeng på ni kamper, og tok ham til åttendeplass.

På Norgesmesterskapet en serie på to sammenbrudd avbrøt vakten Maksima Ponomarenko (+/- score +1 på 17 minutter og 16 sekunder) Sarpsborgs Sparta, bryter Grüners motstand hjemme 3:2. Spartieši deler tredje til femte plassering med 20 poeng vunnet på 11 runder.

I nok en norsk seriekamp feiret spissen sin tredje suksess på rad Leonard Rimjan Ringerikes «Panthers», som slo Storhamar på 4:3 på overtid. Den 27 år gamle Daugavpils-hockeystudenten assisterte «Panthers» med suksess i det første målet, og tjente sitt åttende (2 + 6) poeng denne sesongen. Rimjāns skjøt etter 18:46 minutter og oppnådde en effektivitet på +2. Ringerikesenheten med 12 poeng forsterket til åttendeplass.

lenge sist Tsjekkisk ekstravaganse For første gang denne sesongen fant ikke Škoda-appen i Plze en spiss Mārtiņš Dzierkals, vil laget tape mot Karlovy Vary «Energie» 0:3. Škoda brøt en rekke på fem seire, og laget endte på sjette plass på 22 kamper med 22 poeng.