«Jeg skal gjøre noe annet» Alle nyheter fra Kampen, IJsselmuiden og eller

Ons 11. mai, 20:03

Sport

Etter sommeren skulle jeg starte min 23. sesong som sportsjournalist i De Brug, men det kommer aldri til å skje igjen. Jeg skal gjøre noe annet. Etter sommeren overtar jeg stillingen som sjefredaktør i De Swollenaer. De Swollenaer er en av avisene til BrugMedia, et forlag som også inkluderer De Brug, og som utgis i Zwolle.

Onsdag 16. juni 2000 begynte jeg i jobben som sportsjournalist i De Brug. Det var dagen etter deltagelse i EM-kampen mellom Spania og Norge i De Kuip. Gjennom årene har jeg opplevd fantastiske ting og har knyttet mange kontakter i Kamper-sportens verden. Jeg har alltid prøvd å tilnærme meg alt så objektivt som mulig og jeg har alltid prøvd å gi alle en sjanse. Ikke bare kjente fotballag, men også mindre foreninger.

Etter sommeren skal jeg gjøre noe annet og legge idretten bak meg. En veldig vanskelig avgjørelse. Jeg har skrevet om sport i over tretti år. Først i en sportsavis i Zwolle. Så til De Zwolse Courant, Drentse Courant og Groninger Dagblad. Og fra 16. juni 2000 på De Brug.

Etter 22 år er det snart tid for noe annet og rollen min vil bli oppfylt på en annen måte. Imidlertid er sport fortsatt viktig på De Brug. Du kan fortsette å sende meldingene dine på e-post til sport@brugmedia.nl. Du kan også legge inn meldinger på siden vår via www.brugnieuws.nl.

I midten av august starter jeg noe nytt med stor entusiasme og jeg vil takke alle utøvere, styremedlemmer, foreldre, støttespillere og kritikere for det fantastiske samarbeidet. Jeg likte det. Jeg ønsker deg det beste.

Edgarda Thornee

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.