Innebandyspillere i Cēsis «Lekrings» vinner den åttende tittelen som latvisk mester

I det sjette minuttet av andre periode vant Miķelis Koknesis Roops med et høyskudd 3:1 til fordel for Cēsis. Mindre enn fem minutter før han skulle til et utbrudd ble Dāvis Zēmelis stående uten tilsyn og satte en kjepp på den flygende ballen i hjørnet av mål – 2: 3. «Rubene» brukte ikke flertallet i fremtiden, mens «Lekers» fikk 4:2 18 sekunder etter slutten av perioden, og gjorde et totrekk mot Zvinis.

I det tredje minuttet av den tredje tredjedelen reduserte Atis Stepāns ledelsen til «Lekringa» med et dragskudd på toppen av målet. I midten av perioden «Rubene» ikke bruke et annet flertall, dessuten i 12 «Andris Rajeckis igjen styrket ledelsen av Cēsis team.

Tre minutter fra slutten av ordinær tid fikk «Rubene» i mindretall et frispark, laget av Juris Zilberts med flere vendinger – 4:5. I de siste minuttene klarte ikke de tidligere mesterne å trekke ut utligningen og mesterne i Cēsis innebandy. har klatret til toppen.

Edgars Puriņš ble kåret til den beste spilleren i vinnerrekkene, men Matisons fikk denne utmerkelsen fra motstanderne.

«Lekrings» ble tidligere kronet til mester tre ganger fra 1994 til 1996, i 2009 og tre ganger til fra 2013 til 2015.

Innholdet fortsetter etter annonsen

I bronsekampen vant laget Talsi NSS / «Krauzers» laget «Lielvārde» / «FatPipe» med resultatet 12:5. Innebandyspillerne ved University of Latvia / Masters som vant Ogres Vilkus med 7:5 (2:3, 2:0, 3:2) ble fredag ​​kåret til Arena Riga som de første ligamesterne.