I Riga sto de sveitsiske hockeyspillerne imot en kontring fra Norge og oppnådde nok en «flat» seier.

Den andre seieren ble oppnådd søndag i verdenscuppen i Riga, og igjen etterlot selvmålet uten mål Sveitsisk ishockeylag.

Innholdet vil fortsette etter kunngjøringen

I gruppe B-kampen, takket være en positiv start på kampen, beseiret de sveitsiske hockeyspillerne seige Norge 3-0 (2-0, 0-0, 1-0), som igjen er deres andre tap.

Mål for Sveits ble scoret av Dario Simeon, Andrea Glauser og Nino Niederreiter, som satte den tredje pucken i et tomt norsk mål.

Som favoritter startet de sveitsiske hockeyspillerne denne kampen i dominerende stil: I den første tredjedelen gjorde Norge kun ett kast, mens motstanderne kastet to pucker. I tillegg måtte keeper Jonas Arnzens delta i kampen flere ganger.

Situasjonen endret seg betydelig i andre og tredje periode. Også takket være flertallet trakk Norge kampen, men la press på Sveits mål selv med jevne formasjoner. I en av episodene traff også nordmennene stolpen, men Niederreiters presise skudd i et tomt mål satte en stopper for innsatsen.

Med denne seieren har Sveits nå tatt seks poeng på to kamper og ligger på førsteplass i gruppe B, med et målforhold på 10:0.

Norge – Sveits 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Målscorere: Dario Simion (8:13 minutter, 0:1), Andrea Glauser (19:28 minutter, 0:2), Nino Niederreiter (57:46 minutter, 0:3, tomt mål)
Avfall: 10 – 14
Skudd på mål: 14 – 26

Plasseringskode for etter_artikkelnøkkel ble ikke funnet.

Plasseringskode for m_news-nøkkel ble ikke funnet.