I en rivaliseringskamp går Norge til straffer og slår Tyskland

Reuters/Scanpix

Søndag slo det norske landslaget det tyske landslaget på straffesparkkonkurranse med resultatet 5:4 (2:2, 1:1, 1:1, 0:0, 1:0) i kampen i toppdivisjon B-undergruppe. av verdensmesterskapet i Herning.

for Russland et uventet slag under livet – været kan gjøre nasjonen gal

En cocktail

FOTO. Sangerinnen Aminata Savadogo har gått inn i ekteskapets havn

Kreml forklarer hvorfor Putin ikke kan dø i en flyulykke som andre verdensledere

Les andre innlegg

På den annen side, i kampen i undergruppe A, oppnådde det svenske landslaget den andre suksessen på rad, og slo det tsjekkiske laget med poengsummen 3:2 (2:0, 0:1, 1:1).

Det norske landslaget ble ledet av Ken Andre Ulimb, men Tomas Valkve Ulsen doblet scoringen. Ytterligere to mål ble scoret i den første tredjedelen, men denne gangen skilte tyskerne seg ut, med presise skudd fra Patrik Hager og Mark Mihaelis.

ANDRE LESER AKKURAT

I andre periode scoret Annes Bastiansens mål for Norge, men Hager skilte seg ut for det tyske laget med et presist skudd. I den siste kampen vekslet de to lagene igjen, da Daniels Häger ga nordmennene ledelsen, men Janniks Zeidenbergs utlignet for Tyskland.

Ordinær tid endte uavgjort 4:4, men ingen av lagene scoret i tillegg. I straffene etter kampen scoret Norge tre sjanser, mens tyskerne ikke hadde noen, og oppnådde sin første seier i turneringen.

Sist søndag beseiret Canada Sør-Korea 10-0 i denne runden. Senere, klokken 21.15, spiller Latvia også den andre kampen i turneringen, som møter det finske landslaget.

I gruppe B leder USA med fem poeng, fulgt av Canada med fire poeng, mens Finland ligger på tredjeplass med tre poeng. Norge sanket også like mange poeng, mens Latvia, Danmark og Tyskland fikk to poeng hver. Sør-Korea er så langt uten poeng.

I mellomtiden, i gruppe A-kampen i København, ledet Rikard Rakell det svenske landslaget i første periode, mens Matias Janmarks doblet ledelsen og Filip Hronek hentet inn et mål for det tsjekkiske laget i andre halvdel av kampen. Svenskene startet tredje periode mer vellykket, med Mika Zibanejad som sto ut med et mål, men senere i kampen reduserte tsjekkerne forskjellen til et minimum, da Tomáš Hika scoret.

På slutten av kampen spilte tsjekkerne med seks landhockeyspillere, og eliminerte målvakten. Selv om det tsjekkiske landslaget angrep svært aktivt de siste minuttene, klarte de ikke å utligne og Sverige feiret sin andre seier i turneringen.

Russland og Sverige leder gruppe A med seks poeng på to kamper, etterfulgt av Frankrike med tre poeng. Tsjekkia og Sveits har to poeng hver, mens Slovakia og Østerrike har ett poeng hver. Hviterussland er tomt foreløpig.