I duellen mellom Latvias motstandere forlater Slovakia Sveits tørt, finnene har forlengelse i Norge – Hockey – Sportacentrs.com

Slovakene gjorde begge effektive skudd tidlig på siste tredjedel, Adrian Holesinskis og William Czaho slo den sveitsiske internasjonale målvakten Gilles Senn på 49 sekunder.

I verdensmesterskapet skal Latvia spille mot Slovakia om kvelden 13. mai, mens latvierne spiller testkamper mot Sveits 28. og 29. april, samt kamp i siste runde av hovedturneringen 23. mai.

En annen motstander av det latviske landslaget (duellen finner sted om ettermiddagen 17. mai) i verdensmesterskapet, Norge, har allerede kommet seg i den første tredjedelen, mens det finske laget i tillegg erkjente overlegenheten (1:2) ).

I det tredje minuttet av kampen og i det 36. sekundet av ekstraomgangene skilte Ate Ohtamās og Antti Suomela seg ut for verdensmesterne i Finland. Det eneste målet for nordmennene ble scoret i det 16. minutt av Andreas Martinsen, som hadde erfaring i National Hockey League (NHL).