I duellen mellom de to neste motstanderne av Latvia ødelegger slovakiske hockeyspillere Norge totalt

Slovakisk ishockeylag | Bilde: «Hockey Slovakia»

I kveld i Bratislava startet «Kaufland»-cupen, der også det latviske hockeylaget skal delta. I den første kampen i turneringen, vertene Slovakia med 9:00 beseiret Norge.

I en kamp med 5.490 tilskuere, dominerte slovakene fullstendig, og scoret fire mål i både første og andre periode. I den siste tredjedelen roet hjemmelaget seg litt ned, men klarte likevel å score enda et mål: Peters Cehlārik var presis. Interessant nok var han den eneste spilleren som scoret to i kampen målmed syv forskjellige spillere som scoret de andre syv målene.

Stanislav Škorvanek, som reddet alle de 19 norske skuddene, beskyttet det slovakiske landslagets mål. I mellomtiden spilte Henrik Holm de to første periodene for det norske laget, som gjorde kun 15 av 23 skudd. I begynnelsen av tredje periode ble han erstattet av Tobias Johansen Breivold – i kampens siste 20 minutter ble målet hans han ble truet 11 ganger, Breivold reddet 10 skudd.

Latvias motstandere i morgen kveld klokken 19 latvisk tid er det nordmenns tur. I turneringens siste kamp, ​​15. desember, møter latvierne slovakene.

Etter testturneringen i Slovakia, i april, skal det latviske landslaget spille åtte testkamper som forberedelse til verdensmesterskapet.Det forventes at det latviske landslaget i siste fase av forberedelsene til verdensmesterskapet skal spille to kamper mot verdensmesterskapet. det østerrikske laget, en mot Finland, som det er en avtale om to vennskapsår med, så blir det to kamper i Sveits, men forberedelsene til mesterskapet vil ende foran deres egne fans i en kamp mot nordmennene.