Han falt på banen etter en kamp med en lagkamerat. Merkelig avgjørelse fra dommeren [WIDEO] Pi³ka no¿na

Kamper mellom spillere i spillet er ikke noe nytt. Samt at noen av dem ender opp med å bli kastet av banen. Men i den norske seriekampen tok dommeren sin avgjørelse etter et sammenstøt mellom spillere fra samme lag.

Se videoen
«Pyramidal dritt. Avledning.» Brå om Sousa og Lewandowskis oppførsel

Viking FK måtte vinne for å spille i European Conference League. Merkelig oppførsel av spillerne i et lag

Viking FK-laget trengte en seier i denne kampen for å praktisk talt sikre deltakelse i neste sesongs European Conference League-kvalifiseringsrunder. Kampen i 28. runde i norgesmesterskapet startet imidlertid ikke etter deres ønsker. Vertene – Kristiansund BK – tok ledelsen i kampens fjerde minutt. Viking FK-spillere klarte å utligne i første omgang.

Andre omgang var mye mer spennende. Først i det 66. minutt scoret Kristiansund BK nok et mål (2:1), men Viking FK-laget reiste seg som en føniks fra asken. Veton Berisha ledet til utligningen i det 88. minutt, mens Sondre Bjorshol satte inn seier i andre omgang (93 minutter).

Ballon d’Or 2021. Lewandowski eller Messi? Hvor og når skal du se gallaen? [TRANSMISJA]

Den bisarre situasjonen nevnt tidligere oppsto to minutter etter 3-2-målet. Viking FK-keeper Patrik Gunnarsson rykket aggressivt mot David Brekalo. Begge spillerne ropte til hverandre og viftet med armene. Til slutt dyttet forsvarsspilleren fra seg lagkameraten, som falt ned på banen som indikerte at han var blitt truffet. De andre spillerne skilte de to spillerne og dommeren avgjorde straffen. Brekalo måtte forlate banen etter å ha sett det røde kortet.

Ytterligere sportsinnhold finner du på Gazeta.pl

Noen sekunder senere reiste Gunnarsson seg og fortsatte grê. Dommeren avsluttet kampen noen titalls sekunder senere. Vi minner om at det kun er to køer igjen i Norge til sesongslutt. Takket være seieren styrket Viking FK sin posisjon til tredjeplass på tabellen (en ledelse på seks poeng over klubbens fjerde på tabellen).