Haaland ble sjokkert med et rykte og satte fyr på sosiale medier. Tidligere, en strålende ytelse Fotball

Det norske landslaget mistet sjansene til å rykke opp til VM 2022 i Qatar i forkant av sluttspillet i mars. Skandinavene avsluttet gruppespillene sine bak Nederland og Tyrkia. Derfor spilte de i slutten av pausen for landslagene en vennskapskamp med Armenia. Til tross for at det ikke er en veldig krevende rival, er det svært ubehagelig, som nordmennene, med Erling Haaland i spissen, bokstavelig talt oppdaget.

Se videoen
Polen Sverige. Vi vurderer spillerne etter VM-kampen!

Norge med et historisk resultat. Jakten på Haaland

Stale Solbakken-spillere vant 9-0, den høyeste seieren på 30 år. Etter første omgang ledet de med fem mål, hvorav to ble scoret av Borussia Dortmund-spissen. Begge av spesiell skjønnhet. Haaland begynte først å score i det 24. minutt (de reduserte tiden til å score ni mål til 66 minutter). Nordmannen viste bemerkelsesverdige akrobatiske ferdigheter og brukte en vinkelrett pasning fra en av lagkameratene. Kampen minnet om målene som ble scoret av Zlatan Ibrahimovic.

Det andre målet i denne kampen ble scoret av nordmannen i restitusjonen av første omgang, og dekorasjonen på dette skuddet var en stor retningsball, som lurte rivalene. Dessverre kunne Haaland betalt for målet med en alvorlig skade. En armener som prøvde å redde dagen gled inn i beinet til fotballspilleren. Haaland scoret, men etter slaget falt han i bakken og begynte å kollapse av smerte.

Et så brutalt spill burde ikke være overraskende, fordi representantene for Armenia organiserte en jakt på beina til den største stjernen til sine rivaler. Først fikk Arman Hovhannisyan rødt kort etter en felling på Haaland i det 18. minutt, og deretter gult kort: Khoren Bayramyan. Det er ikke flere feil i Haaland, spesielt ettersom nordmannen ble byttet ved pause.

I første omgang var Haaland et monster. Det var flott å se det, kommenterte lagvelger Stale Solbakken. «Jeg så skuffelsen i øynene hans da han fant ut at han ikke kom til å spille i andre omgang, noe som betydde at skadene ikke var alvorlige,» la han til.

For første gang på 16 år rykket de ikke opp til VM. «De liker å gå på akkord»

Haalands gåtefulle stemme som svar på medieangrep?

For øyeblikket har Haalanda 16 kamper og 13 mål i troppen, og ødelegger en serie på fem kamper på rad med ett mål på kontoen. Haaland får imidlertid kritikk av norske medier. Og ikke for holdningen på banen. Det har blitt registrert at fotballspilleren blir med og kommer tilbake fra lagets treningsleirer i et privatfly, noe som er en måte å unngå å snakke med fremtidens medier.

Robert LewandowskiLewandowski spurte om Paulo Sousa. Reaksjonen hans taler for seg selv [WIDEO]

Hva sier Haaland til alt dette? «For noen år siden fikk jeg råd fra en bonde: la beina snakke og alt ordner seg. Jeg svarte: ok og jeg er borte» – skrev fotballspilleren gåtefullt, som satte fyr på sosiale medier. Det er ikke kjent om dette er et svar på anklagene fra journalistene eller om det er snakk om å kutte ut alle spekulasjonene knyttet til hans fremtid.

Foreløpig er imidlertid Haaland tilbake fra landslaget i Tyskland. Hans Borussia Dortmund skal spille mot RB Leipzig på lørdag.