Finland vinner Norge før kampen mot Latvia «tørt»

Det finske herrehockeylaget, Latvias motstandere i lørdagens kamp, ​​feiret seier i den første kampen i mesterskapet, som ble spilt hjemme fredag.

Innholdet vil fortsette etter kunngjøringen

Finske hockeyspillere beseiret Norge 5:0 (1:0, 2:0, 2:0).

Den finske landslagsmålvakten Juho Olkinuora har nøytralisert samtlige 20 av motstanderens skudd i denne kampen.

De olympiske mesterne tok ledelsen halvannet minutt før slutt av første periode, da Harri Pesonen kaster pucken i det tomme hjørnet av målet. I det 12. minutt av andre omgang snappet finnene pucken i motstandssonen og Toni Rajala satte inn 2-0 med et lynskudd, men fire minutter før han gikk inn i garderoben kontret Hanness Bjerinen en mot keeper og forsterket ledelsen. .

Etter at lagene spilte 96 sekunder i tredje periode, kastet Joel’s Army pucken i øverste hjørne og nådde 4-0. Midtveis i perioden utfordret Mangnus Breke Henriksen Saku Mēnalanen til kamp og kampen ble avsluttet for begge to etter kampen.

Med to minutter igjen av omgangen utnyttet Jere Sallinen sjansen til å bringe Finland i ledelsen med nok et mål.

Rajala skilte seg også ut i denne kampen med to assist.

Det har allerede blitt rapportert at Latvia i dagens første kamp tapte mot USA med 1: 4 (0: 3, 0: 1, 1: 0). Tsjekkia, Sverige, Østerrike og Storbritannia skal også kjempe i undergruppe B.

Plasseringskode for etter_artikkelnøkkel ble ikke funnet.

Finner ikke plasseringskoden for m_after_article-nøkkelen.

Innholdet i denne publikasjonen, eller deler av den, er et opphavsrettsbeskyttet objekt i henhold til opphavsrettsloven, og bruk av det uten tillatelse fra utgiveren er forbudt. Les mer her.