En voksende Youtube-stjerne i en bar i Litauen sier at han er i et mareritt: tre kvinner slår, kveler og truer

Lina, som deler videoene direkte fra arbeidsplassen sin med følgerne sine, bestemte seg for å besøke sin lokale favorittbar da hun dro til hjemlandet Jonava. Riktignok var kvinnen veldig skuffet fordi Lina sa at hun fikk et voldsutbrudd så snart hun trakk frem kameraet og begynte å snakke.

I posten Facebook L. Chaladauskaitė fortalte om den ubehagelige situasjonen, han gikk med på å dele sin erfaring med Delphi. Feil språk.

«Jeg elsker Litauen.

Spesielt Gionava.

Jeg dro tilbake til Litauen i dag og dro til byen for å utforske.

Men i baren til Jonava meg i biter 3 jenter for å snakke med kameraet.

Jeg elsker Litauen, men det er tryggere å bo i Norge …

Bare fordi jeg gjorde en direktesending mens jeg snakket med kameraet, det jeg alltid gjør og jeg gjorde det overalt, til og med i Colombia, Russland, Norge, Holland, osv., men bare i Jonava jeg startet mange jabs fra forretningskvinnene Jonava som de kalte seg. De angrep meg fordi de ikke likte grunnen til at jeg filmet og snakket med kameraet.

eller kjønn nå begynner jeg å bli redd for å gå tilbake til Jonava og gjøre live-opptak bare for henne sårog jeg er ingen???

Forresten, ødelagt 3 jenter ikke barnslig… Auč… Det gjør vondt.

Litauen er skumlere enn Colombia! Jeg rev ut hårtotter og kvalte meg barnløs, og truet med at jeg ikke ville gå fritt i Jonava og la «leve» … Selv om jeg ikke en gang nevnte det.

Hvorfor det ??? Er det ikke forbudt i Jonava? «Lina, som delte sin uheldige historie, ble overrasket.

L. Chaladauskaitė ble berømt på Youtube for å filme sendinger, der følgere kan bli med i live-samtalen og stille spørsmål. Kvinnen forteller også bak kulissene om arbeidet sitt ved å filme videoblogger.

Det er strengt forbudt å bruke informasjonen publisert av DELFI på andre nettsteder, i tradisjonelle medier eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og hvis samtykke er innhentet, er det nødvendig å oppgi DELFI som kilde.

Osgar Glaziere

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.