Direktetekst: Norge – Latvia 0: 0 (spill over) – Fotball – Sportacentrs.com

Norge: Nīlans – Pēdešens, Strandbergs, Lūde, Mēlings – Tūšbi (Kings 46 «), Nūrmans – Ēdegors, Tuštvets (Sūlbakens 82»), Eljunusi – Sērluts
Latvia: Eik – Savannah, Chernoordy, Dubra, Jurkovsky – Emsis, Kigur – Jaunzems (Kamešs 59 «), Uldriķis (Tarasovs 75»), Cigaņiks – Gutkovskis.

90 «+ 9 Kampen er over, Latvia vinner et flott poeng mot Norge – 0:0.

90 «+ 7 Sērluts avskjærer pasningen.

90 «+ 7 Latverne er også i stand til å angripe og kontrollere ballen i det norske straffefeltet i et halvt minutt.

90 «+ 6 De norske sentrene sendes ut av livsfare.

90 «+ 4 Tarasovam klarte ikke å sparke ballen ut av 16-meteren. Etors skudd er blokkert. Kamen bryter reglene på sidelinja, men heldigvis fra standardsituasjonen til treffet gjør ikke nordmennene det.

90 «+ 2 Stort press på det latviske målet: ballen hopper foran målet vårt og Ozols redder etter å ha blitt truffet.

90 « Latvia fot for corner – Savaļnieks finner Krolli i mål, men Nīlans velger en god posisjon og tar ballen på mållinjen. Ryddingstid – åtte minutter.

89 « Kamesh høres veldig røft ut. Vladimir er heldig: han tildeles kun et gult kort.

87 « Denne gangen treffer den Edegor, men igjen når ikke ballen målet voktet av Ozola.

86 « Cigaņiks spiller uselvisk i nedløpet, og lar ikke King få et nytt skudd.

84 « Nok en gang er Kings i gang, treffer skuddet, men treffer nok en gang ganske løst.

80 « Elijunusi mottar ballen foran mål i det latviske målet. Dommeren løser imidlertid ikke målet umiddelbart, det brukes hjelp fra videodommeren VAR, som avgjør til fordel for Latvia – målet blir ikke scoret.

77 « Ķigurs avvæpner perfekt nordmennene nær målet sitt, men muligheten er sløst: med to pasninger slo latvierne ballen utenfor banene.

76 « Andre runde for oss: Igor Tarasov tar plassen til Robert Uldriķis.

75 « På avstand slo Kings døren.

72 « Gutkovskis y Kamešs fjerner ballen fra det latviske laget og introduserer et farlig kontring, men Cigaņiks stopper ballen litt og pasningen går inn i 16-meteren.

69 « Ozola ble hjulpet lenge, Rihards Matrevics gikk for å varme opp, men Roberts fortsetter spillet heroisk.

65′ Den beste sjansen for kampens nordmenn – Eljunusi kaster ballen på Ozola, som også lykkes, men Chernoordy redder oss ved å slå ballen utenfor banen. En eik er skadet i en kollisjon med Eljunusis kne.

64 « Jurkovskis legger en fin pasning mot mål, men ballen blir godt blokkert av motstanderen.

62 « Chernoordy tar et enormt dykk, men bommer på ballen.

59 « Første bytte for Latvia – Kamešs fjerner Jaunzeme.

56 « Porten er bred – to store muligheter for Sērlūt på ett minutt. Først ble Pēfc Tuštvetas passasje truffet av Ozols fra døren, men et øyeblikk senere hoppet Sērlūts over Chernomordia i luftduellen, og traff heldigvis døren.

54 « Norwegis gjør et godt hjørnespark, som går over i 16-meteren, men klarer å fjerne ballen fra fare.

52 « Den første advarselen til Latvia er at Emsis går inn i motstanderen bakfra.

50 « Redaktøren treffer langveis fra og vinner nesten supervartus – En ball treffer fra ca. 35 meters avstand fra Eiken og passerer kun ca. 30 cm fra det øverste hjørnet av målet.

49 « Latverne bruker aggressivt press for å tvinge nordmennene til å slippe ballen av banen på sin side.

Corner skudd 2 2

45 « Nordmennene ber om 11-metersstraff, men dommerens fløyte er stille. Første omgang er 0:0.

43 « Cigaņiks bruker et frispark til venstre på banen.

41 « Tuštvets traff ham fra et spektakulært meter og Ozola hadde ingen mulighet til å gjøre noen ting med det, han stupte og reddet. Det var over for ham.

39 « De siste minuttene har nordmennene tatt initiativet ved å bygge en rekke farlige sentre.

34 « Latvia fortsetter å skape muligheter. Etter returen når ballen Uldriķis foran mål, men hovedobjektet for spillet flyr i en vanskelig høyde og skuddet mislykkes. I neste minutt må Ozola redde Latvia etter et langskudd.

32 « Etter en halvtimes spill var forholdet 4:3 i Norges favør.

29 « Gutkovskis bryter frem mellom to forsvarsspillere, den ene passerer og den andre treffer ballen.

26 « Jaunzems slår ballen til høyre. Etter det ligger ballen i straffefeltet i noen sekunder, men vi blir ikke truffet.

24 « Returen gikk til Tuštvets som ikke klarte å treffe målet.

22 « Māriuss Lūde får sitt første gule kort i kampen, og prøver å stoppe angrepet på Latvia.

21 « Farlig angrep for Norge, men hjemmelaget lar seg lure av nøyaktigheten i pasningen. Over 16-meteren prøver Uldriķis å fange ballen som glipper ut av hånden hans.

18 « Uldriķis får et skudd på nettet.

17 « Gutkovskis vinner ballen i en duell og leverer et tre-mot-tre-angrep, men Jaunzem mislykkes.

15 « Latvia går videre, men faller nesten på kontring. Til høyre suser Pešešens frem, men Jurkovskis stopper ham. Nordmennene tar den første corneren, men Meling slår svært svakt og over mål.

1. 3 « Norge har hatt kontroll på ballen lenge. Spillerne våre spiller mye og nordmennene klarer ikke å komme seg lett til 16-meteren.

10 « Ķigurs mister ballen i midten av ballen, Arsenal-spissen Martins Ēdegors blir truffet av et skudd fra kanten av 16-meteren, hvis overføring er svært unøyaktig.

6 « Første sjanse for Latvia. Cigaņiks i midten, Uldriķis kaster ballen på Jaunzem, «Valmiera»-midtbanespilleren slår fra distanse og etter returen flyr ballen helt over målstolpen.

4 « Nordmennene nærmer seg målet vårt for første gang, men pasningen er ikke presis og ballen snappes enkelt opp av Ozols.

1 «Spillet kan begynne! Latvia starter kampen med ballen.